![]() |
Re: E46 - 330i
Frumos chiar s-a meritat ceva deosebit hmm:shock:
|
Quote:
In primul rand cu o freza scoase capetele topite ale "niturilor" din plastic iar apoi suruburi cu pas mare si saibi prinse la loc, ca si saiba am folosit cele cu partea interioara cauciucata pentru o aderenta mai buna, fiecare maner are 7 nituri cele de pe spate si 6 cele de pe fata...insa merita orice efort...:D |
Imi plac manerele imbracate in piele :)
Felicitari! |
Quote:
Apropo, ai habar de vreun tapiter bun in Targoviste sau in imprejurimi pentru a imbraca si eu consola centrala in piele? |
In ploiesti sunt vreo doua persoane care se ocupa cu asa ceva
|
Quote:
Multumesc! |
Quote:
|
Deva, unde am facut eu interiorul dar pretul probabil o sa fie pe masura.
|
7 Attachment(s)
Am vopsit ambele bari deoarece aveau urme de la pietricele, nisip etc iar aripile fata, probabil din cauza jantelor si al et-ului acestora arunca la fel nisip si pietricele iar buza interioara a acestora era cojita de vopsea, chiar sablata pot spune....au fost vopsite si acestea in totalitate si verificate si pe interior, spre bucuria mea nu aveau gram de rugina cum am vazut la unele e46, faptul ca o tin iarna in garaj probabil ajuta.
In rest weekend-ul trecut am prestat "munca de chinez" in sensull ca am bibilit iar motorul am hidratat si furtunele cu un spray pentru cauciuc, sper sa ajute la pastrarea elasticitatii si o curatare temeinica la exterior, pot spune ca toata ziua de sambata a fost alocata masinii... Si daca tot se apropie conediul si la drum lung ii simt lipsa, am achizitionat si cup-holder... |
|
Ai rezolvat cu sondele lambda ?
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Update
Masina a primit intre timp: - 4 sonde lambda noi Bosch - Debimetru VDO Siemens - Kit ambreiaj LUK - pompa benzina - Coturile de la tubulatura filtrului pana in motor noi oem - garnitura capactacheti noua oem - semnalizari noi -sticle faruri noi -harman kardon - RDC functional - bagheta cu toate optiunile pentru sedan -splittere clubsport OEM cu suruburile si clemele de fabrica ...plus intretinerea filtre, ulei, etc |
10 Attachment(s)
.....
|
Superb ! Si motorul este incredibil,masina are dotari in adevaratul sens al cuvantului CHIAR SE MERITA LAUDATA CAT SI MUNCA DEPUSA.Asta inseamna pasiune.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:39. |
- Copyright 2026 4Tuning