![]() |
Re: Ford Focus BN 4194 - Pareri ...
Quote:
|
optiuni sunt...bani nu... vreau sa fak mai multe... nu ma rezum numai la jante...ashea ca nu imi permit sa ii cheltui pe toti care ii am acolo:!:
|
Quote:
Daca se mai vopseste cupola si capota asa cum ai zis ...chiar ca o sa fie schimbat complet aspectul... |
Ar prinde bn nijte jante negre....ar arata bestial...dar astea care`s in poza cat costa??
|
Quote:
|
offfff buddy ... greu era sa iti dai seama ;-)))))) cupola nu mai vine neagra....a sarit din schema ... dar aline...am scris intr'un post anterior....ca ash dori ca cei care stiu ce modificari ar mai veni p mashina sa pastreze intr'un grup restrans ideea.... dar nu e problema...oricum ce stiai u s'a schimbat :-p
|
Quote:
|
da wa..puii mei...n`am vazut poza normala..nu am mai intrat p ea..si nu mi`am dat seama...asta e is mai greu d kp...in fine...sry
|
ofticosuleeeeee ...............!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
|
Quote:
|
ma gasesti p messenger...
|
da ...Cristi s-a bagat serios pe treaba ...bravo lui ... felicitarile mele varu' ;)
|
ms varu... nu chiar foarte serios...dar is kt d kt infipt... :-p hai p centru...;) :?:
|
dap!
merge niste negru pe jante ar da mai bine |
3 Attachment(s)
am pus azi 2 difuri in portierele fata... si anume... :
Pioneer TS-H687: * difuzoare coaxiale cu 3 cai * dimensiuni woofer: 14.5 x 20.4cm * putere RMS: 50W * putere Max: 240W * impedanta: 4 ohmi * raspuns in frecventa: 30Hz - 28KHz * sensibilitate: 90dB (1w/1m) * con woofer din polipropilena * diametru difuzor medii: 40mm * diametru tweeter: 10mm si binenteles....folie d antifonare pt portierele fata... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:05. |
- Copyright 2026 4Tuning