![]() |
Re: Dacia mea 1310 din 85 ( SM 99 GGL )
2 Attachment(s)
si acuma ca am si semilonjeronu` cumparat
trebuie doar sa-l montez. asta sper ca o sa se intample maine :) |
Quote:
:shock: :shock: Man, imi suna cam sinucigasa treaba, io unu ti-as spune sa nu mai umbli cu ea asa, ori o repari, ori nu mai umbli cu ea deloc... Stiu pe cineva care i s-a rupt semilonjeronul dreapta la 30 km/h si a intrat intr-un copac, de la impact i s-a rupt si celalalt lonjeron si s-a dus draq de tot masina, acu gandestete la 100 la ora cam ce s-ar putea intampla... :???: No offence da ce-si face omu cu mana lui... |
mey ... de cand am aflat ca e semilonjeronu` in starea aia ...
am facut doar urmatoarele drumuri. am venit cu ea pana acasa. si am fost odata sa alimentez ca sa pot merge maine cu ea sa pun semilonjeronu` nou. si asta cam in 3 saptamani. asa ca am grija :) |
Nu ziceam de tine man, ziceam de Cristache03, care zicea ca are "coapte" ambele lonjeroane si zicea ca "dak merg linistit cu ea (80-120 km/h) nu cred ca se poate intampla ceva", sincer nu stiu ce poate fi in capul lui....:yikes:
|
mah e grav daca amun2 semi-lonjeroanele sunt putin indoite?? dintr-o groapa sau ceva nuj exact...ma-m trezit cu ele indoite putin..!!
|
oricum ... banuiesc ca prea bine nu poate fi
acuma depinde cat de indoite ... cum is indoite si alea alea |
nu le schimb akm...kand oi avea "treaba sub ea" atunci le bag si palea...
|
Daca ai lonjeroanele strambe ori calca stramb rotile si iti tocesti cauciucurile neuniform, ori motorul si cutia nu sunt aliniate cu planetare, rezultat uzura prematura a acestora sau ar mai fi o varianta, rotile spate merg deviat fata de cele din fata(lasa urma cum se zice), poate ati vazut camioane d-alea de zici ca intra in tine da ele de fapt merg drept pe drum:-) ... Acu faceti cum vreti da daca va ghidati dupa sloganul "Las-o ba ca merge-asa!" e de rau. Parerea mea e sa bagati banii acolo unde trebuie, stiu ca-s putini, si la mine sunt la fel, da VIATA e mai presus de orice. Safety first!!!
|
wooow....e grav....e grav rau....o sa o bag in service...
|
3 Attachment(s)
si cam asa arata mashina rasturnata
in proces de a fi facuta :) |
Quote:
|
4 Attachment(s)
deci ... nu prea am mai facut mare lucru
mashina e circulabila (dar tot n-are inca itp) a obtzinut un onorabil loc 3 la categoria ei la Auto Tuning Show .. de aici de acasa ... adica Satu Mare ... din data de 16.09.2007 |
Bravo!sa stii ca imi pare rau ca nu am concurat si eu dar nu prea am avut timp sa stau toata ziua sus in oras.:lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
asta deja e cam tarziu
e pus .. sudata si toate alea acuma o sa vad pe viitor daca voi avea probleme sau nu (preferabil sa nu ) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:14. |
- Copyright 2026 4Tuning