![]() |
Re: Cielo B 23 Y T S !!!
B-64-KTL: Ti-am vazut masina azi pe langa Pades,pe Oltenitei, arata bine,dar o cam strica lucasurile alea,intra pe mess sa vb mai mult ;)
YM: b_30_hzl |
Nimik nou????
|
Am luat becuri PHILIPS XtreamPower +80% si pt proiectoare PHILIPS Blue Vision ;)
|
si cum vad?
le`ai montat? cat au costat? |
Mi-am luat si eu philips blue vision si sunt proaste, nu se compara cu ce am eu acum pe ea.
|
Si ce ai acum pe ea? Pune detalii: de unde, cu cat, poze.
|
ma eu nu vad nimic noaptea cu farurile astea
ma gandeam sa`mi pun de pe bora sau de pe alta masina care sa potriveasca p[entru ca nu vad nimic nimic nimic. ori ii invechita oglinda ori eu orbesc incet incet, ca gainile, seara nu mai vad nimic |
DACIA-Wrc: Se vad bine,nu chiar cum ma asteptam,dar parca mai bine ca alea stock. PHILIPS XtreamPower au costat 64RON fara TVA setul
aXeL.\/iX : PHILIPS BlueVision le-am luat pt proiectoare,mai tari cred ca gasesc doar xenoane sau becuri de 100W si nu vreau sa umblu la instalatie ;) |
daca pui de 100w nu e bine ca iti topeste plasticu pe interior. yo am unele albe-albastrui asa plasma white si sunt de cacao. nici cu alea stock nu ma mandresc ca toate la cielo sunt varza becurile din faruri.
|
Stiu ca sunt probleme cu instalatia daca pui de 100w, se poate sa-ti faca chiar scurt, dar eu nu stiu sigur daca alea chiar sunt de 100w; urmeaza sa verific.
|
Eu sunt de parere ca problema vine de la oglinzile farurilor si de la sticla nicidecum de la becuri
|
4 Attachment(s)
Ieri mi-am luat si jante la masina...
|
frumos frumos
am vazut o vectra cu jenti aproximativ la fel cu 185/50/14 uai ce bine aratau...si o coborat masina umpic. sa le stapanesti sanatos da niste detalii pret noi, second? |
Quote:
|
cu becuri de 100w prajesti toata instalatia.
daca ai casco pe masina poti incerca :P dar daca nu ai cumpara bosch de 60cu 55. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:03. |
- Copyright 2026 4Tuning