![]() |
Re: vw golf 4 rku
Arata super :)
|
7 Attachment(s)
multumesc de aprecieri dar in realitate pe mine nu ma multumit pe deplin asa ca important este sa imi placa si mie....am sa adaug cateva poze noi de la euro car summer beach by streetmaniacs...:D....zilele astea revin cu alte noutati la masina...:D....si apropo stopurile de pe masina sunt de vanzare sunt hella si sunt in stare foarte buna pot spune impecabila...sunt cumparate de mine de noi acum 6 luni
|
1 Attachment(s)
am achizitionat si montat o navigatie pioneer....:D...sunt multumit de ea momentan:D
|
Deci polo arata superb cu jantele tale si golf-ul arata superb cu jantele gri!
|
Quote:
|
navigatia a fost 100 euro si este f320bt parca....
|
Eu nu am gasit nou la pretul asta. SH?
|
din cate vad da ii f 320bt...un aparat foarte ok,am si eu de 1an si ceva si merge foarte bine,fara probleme,fata detasabila(anti hoti)gps-ul lucreaza binisor,multe setari,capitolul audio foarte bun...etc
nou nici nu ai sa gasesti asa ceva la 100 eu(chiar si sh 440 lei ii un pret de ocazie...)nou ii undeva peste 2000 lei |
a ajuns si pachetul de gti aniversar...o sa pun in curand poze cu el pe masina...:D
|
masina e chiar frumoasa, si transformarea, o parere personala, e doar o a mea, sa nu te ofensez :))
Mi se pare ca ai exagerat cu rozu' ala. BAFTA! |
interesanta navigatia,imi face si mie cu ochiul
in rest masinuta arata bine:Dbafta in continuare:) |
multumesc de aprecieri...maine daca vremea este frumoasa si tine cu mine ma apuc sa urc pe masina un interior recaro 2...
|
Pune pozele cu masina, cu kitul de aniversar si Recaro 2 = sex
|
1 Attachment(s)
kitul aniversar s-a vandut...nu cadea perfect si am renuntat la el...iar la interior momentan se lucreaza....dureaza deoarece schimb mocheta...eu aveam gri si pun neagra schimb muzica pun hertz energy...este umpik de munk...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:50. |
- Copyright 2026 4Tuning