![]() |
9 Attachment(s)
more pics
|
9 Attachment(s)
more pics
|
1 Attachment(s)
si un film de la intalnire ...
necesita quicktime pentru a fi vizionat! |
Hai bre ca o fo mijto....de toate pt totzi....(pacat ca ala cu RX8 si Meganu ala...faceau ... \"impresii\" de 2 lei....) :P M`am plimbat cu Tiger cu Pasatu :P thxxxx :D
|
da cielo ala care a luat premiu la legale? nu a fost? :D
|
nu am pozat toate masinile ci numai alea care le stiam sau care mi-au placut ...
au fost numai 2 cielo din cate-mi aduc aminte si nu cunosc ce-au facut la legale . Da tu de ce nu ai venit ? |
sper ca lumea-i multumita de ce a fost ieri ....
merit un 10 ??? :D ma chinui sa adun TOATE fotografiile facute si sa fac o galerie foto ... si pozele acestea .. si cele facute de ceilalti o sa fie intr-o singura galerie !! |
Re:
Quote:
poate mai organizam o intilnire si sambata viitoare :wink: |
1. daewoo club nu apare la intalniri pt ca au cativa de acolo orgolii de 2 lei... intra pe forumul lor si o sa pircepi
2. sufletzel.. cielo-u de care ziceam era al meu :P .. eu n-am venit pt ca de vreo saptamana stau in casa si mananc pastile ..... 3. frumoasa intalnirea... din ce vad in poze si din ce mi s-a povestit... poate data viitoare o sa fiu intreg :) |
Quote:
Oricum insanatosire grabnica ! :) |
noup nu vom face ashaceva saptamanal ..... oricum ieri ma simtem mandru de mine ptr prima data in viata mea .... multzam la toata lumea !
zilele astea voi incerca sa fac o galerie cu TOATE POZELE FACUTE + filme ... |
Re:
Quote:
|
sorry, dar a trebuit sa plec devreme, probleme de familie! ;)
|
Pozele au fost facute exclusiv pentru 4tuning.ro la rugamintea lui Gratzian. Rog a nu aparea pe alte site-uri .
Mersi |
multumesc holly-soul...
pot fi folosite si de altii, cu specificarea sursei si autorului. cu acordul nostru. :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
- Copyright 2026 4Tuning