Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   [A FOST] Intalnire Auto IASI - 12 martie Palatul Culturii (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/3835-intalnire-auto-iasi-12-martie-palatul-culturii.html)

HolySoul 12-03-05 23:42

9 Attachment(s)
more pics

HolySoul 12-03-05 23:55

9 Attachment(s)
more pics

HolySoul 13-03-05 00:10

1 Attachment(s)
si un film de la intalnire ...
necesita quicktime pentru a fi vizionat!

Singurelu 13-03-05 00:38

Hai bre ca o fo mijto....de toate pt totzi....(pacat ca ala cu RX8 si Meganu ala...faceau ... \"impresii\" de 2 lei....) :P M`am plimbat cu Tiger cu Pasatu :P thxxxx :D

TheSinner2 13-03-05 01:19

da cielo ala care a luat premiu la legale? nu a fost? :D

HolySoul 13-03-05 02:46

nu am pozat toate masinile ci numai alea care le stiam sau care mi-au placut ...
au fost numai 2 cielo din cate-mi aduc aminte si nu cunosc ce-au facut la legale .
Da tu de ce nu ai venit ?

IS 18 BOG 13-03-05 08:58

sper ca lumea-i multumita de ce a fost ieri ....
merit un 10 ??? :D

ma chinui sa adun TOATE fotografiile facute si sa fac o galerie foto ... si pozele acestea .. si cele facute de ceilalti o sa fie intr-o singura galerie !!

Cartman 13-03-05 10:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"IS 18 BOG\"

ma chinui sa adun TOATE fotografiile facute si sa fac o galerie foto ... si pozele acestea .. si cele facute de ceilalti o sa fie intr-o singura galerie !!

eu iti dau 9, pt ca n`o fost daewoo si dacia club, da a iesit frumos ! bravo !

poate mai organizam o intilnire si sambata viitoare :wink:

TheSinner2 13-03-05 12:53

1. daewoo club nu apare la intalniri pt ca au cativa de acolo orgolii de 2 lei... intra pe forumul lor si o sa pircepi
2. sufletzel.. cielo-u de care ziceam era al meu :P .. eu n-am venit pt ca de vreo saptamana stau in casa si mananc pastile .....
3. frumoasa intalnirea... din ce vad in poze si din ce mi s-a povestit... poate data viitoare o sa fiu intreg :)

HolySoul 13-03-05 13:09

Quote:

Originally Posted by \"TheSinner2\"
da cielo ala care a luat premiu la legale? nu a fost? :D

pai daca e al tau la ce mai intrebi ?
Oricum insanatosire grabnica ! :)

IS 18 BOG 13-03-05 13:14

noup nu vom face ashaceva saptamanal ..... oricum ieri ma simtem mandru de mine ptr prima data in viata mea .... multzam la toata lumea !

zilele astea voi incerca sa fac o galerie cu TOATE POZELE FACUTE + filme ...

IS 18 BOG 13-03-05 13:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Cartman\"
Quote:

Originally Posted by \"IS 18 BOG\"

eu iti dau 9, pt ca n`o fost daewoo si dacia club, da a iesit frumos ! bravo !

poate mai organizam o intilnire si sambata viitoare :wink:

cei din dacia club sunt persoane in varsta ,adik cam de peste 40 ani ... deci cu siguranta nu vor veni sa vada shmecheri din negruzzi cum se dau in spectacol ...... si in plus nu-s pus bine deloc cu ei .. despre daewoo nu zic nimic alte persoane care nu mi-au inteles intentiile !

LaMishto 13-03-05 16:17

sorry, dar a trebuit sa plec devreme, probleme de familie! ;)

HolySoul 13-03-05 22:25

Pozele au fost facute exclusiv pentru 4tuning.ro la rugamintea lui Gratzian. Rog a nu aparea pe alte site-uri .
Mersi

Gratzian 13-03-05 22:28

multumesc holly-soul...
pot fi folosite si de altii, cu specificarea sursei si autorului. cu acordul nostru.
:wink:

All times are GMT +2. The time now is 15:25.

- Copyright 2026 4Tuning