![]() |
Re: 18 - 26 ani, CUM FACI BANI ?
scuze m`am repetat si eu putin .. cand am vazut post`u n`am putut sa nu scriu si eu .. fara sa citesc restul .. imi cer scuze inca odata
|
mana pe carte fai o facultate buna(in timpul liber distractie) dar trebe scoala daca vrei sa vina banu gros
|
Quote:
nu uit! abia astept sa scap! :twisted: |
ma aveti dreptate ... dar la varste 18-22-25 nu prea iti arde de munca calumea, vrei sa stai sa o freci si sa-ti vina banu .. nu prea mere legal , romanu se trezeste prea tarziu din visu de a sta cu p..a la soare si sa ii vina banu.. vorba la Morometii: WAKE uP ROMANIA!! La munca nu la intins mana ... :))
si mai zicea cineva pe aici k cu facultate gasesti un loc de munk.. dak ai vazut peste tot in romania dak nu dai spaga nu faci nimik sau nu ai pile .. si fraierii astia din guvern smardoii , pardon smartreii :D astia se gandesc numai la burtile lor , dak slabesc 10 kg deja trb sa-si mareasca salariu .. le dorect multa M..E .!. |
Quote:
:blahblah: |
Quote:
|
am citit si am ras de toate posturile voastre, care mai de care fuge de munca, viseaza la combinatii, dar la locuri serioase de munca ati auzit??? salariu voi stiti cei ala, combinatii lasati la noi astia cu creerasul mai activ ;))
|
dar tie la 19 ani iti arde de munca ?
acum depinde si cata scoala ai si pile ... normal k mi'ar conveni si mie ca la 19 - 20 de ani sa 'muncesc' undeva pe PC sau ceva de genul asta .. |
stai linistit k si la birou se munceste ca lumea... cine vrea sa fie si constiincios...
|
Quote:
Acum... am vreo 4 ani de munca la activ, iar 90 % din banii pe care i-am facut... au fost legali ! :) |
Lol..ia uitati gluma...se cam potriveste cu discutia :)
Dialog la Oficiul pentru Plasarea Fortei de munca. - Buna ziua, vreau si eu un loc de munca. - Avem ceva foarte bine platit, dar e mult de lucru. - Nu, multumesc. Daca am bani, ii dau pe bautura. - Atunci, avem un loc in care nu prea aveti de munca, dar e prost platit. - Nu, pentru ca, daca am timp, fac rost de bani si ii dau pe bautura. Nu aveti ceva unde sa muncesc toata ziua si sa fiu prost platit ? - Imi pare rau, dar nu aveti studii superioare. |
Quote:
daca esti constiincios ... o sa ai satisfactie imensa cand o sa fii promovat ;) cand o sa ai salariu de 20 de mil nu o sa iti placa ? |
greu sa fac bani"curati" in ziua de azi...acuma asta e fiecare cum poate.La noi am observat ca cel mai bine se castiga din "iei mai ieftin si vinzi mai scump" :)
bafta |
Quote:
any way stiti care e adavarul mai baieti... eu am 18 ani... vreau club... vreau iesit in orash.. vreau toale.. vreau telefon.. vreau distractie.. vreau mersuri pe la cabane si chestii.. trebuie intretinute fustitele cat de cat... trebuie sa ma ocup si de scoala.. .de unde mai atata belsug si sa muncesti? a problema cea mare e ca vreau si masina ca ma dispera sa ma plim cu masinile parintilor :| a am uitat de banii de titei... in iarna eram foarte hotarat, ma duc la munca si imi fac bani... am vb cu cineva (de aicea de pe forum la care ii multumesc ca mi-a oferit postul desi nu m-am dus nici odata :)) ) si eram hotarat sa ma duk.. era vacanta de iarna... bun ... hotaram noi ziua cand sa ma duc, dar cu o zi inainte ma suna un prieten "baaa hai ca mergem maine cu placile pe la munte" cum sa refuzi asa ceva? :D bun sun omu il aman ii zic ca ma duk in urmatoarea zi.. bun... in seara de dinainte ma suna cineva.. bah hai ca avem o miscare nus ce.. ma duc cu gandu sa stau putin.. ajung la ora 4-5 acasa la 8 8 imi suna ceasu... tzeapa ca nu m-am putut trezi.. asa ca am stat si am analizat... nu poti domle nu poti :| .... dupa aceea am avut mania sa ma duk pe undeva la vara sa muncesc... si intr-o zi m-am luminat... am 18 (doar) ani ("sunt nebun iubesc si nu am baaani") se merita.. sa ma duk 3 luni departe de casa.. in loc sa ma duk la mare (si daca mananc numa o gogoasa pe zi :)) )... sa ma duc acolo.. dincolo.. sa beau sa f*t sa ma distrez wtf... odata in viata ai 18 ani :| o sa avem noi timp o viata sa muncim si sa facem bani.. acuma distrati-va ca nu o sa mai apucati voi vreodata sa fiti faliti si fericiti ! by my bitchiz |
Eu de 6luni ziua facultate si noaptea serviciu. Lucrez pt o firma de curierat rapid destul de cunoscuta. Inceputul a fost greu,de munca e,dar in ziua de salariu uit de tot.Uite asa prin iunie-iulie sper sa imi iau si eu ceva cu 4 roti care sa faca vrooom si sa il tunez dupa posibilitati. Chestia e ca daca vrei,poti! In aceste 6 luni am fost promovat de 2 ori si acum sunt responsabil de incarcare.Acum trebuie sa recunosc ca nu prea mai am timp de iesit in oras,la discoteci,cluburi...dar in week-end e timp.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:14. |
- Copyright 2026 4Tuning