![]() |
Re: Provocare!!!!(cerem revansa)
-Eu ma ocup de altele.......juniori sa pregateasca meciul......ora/data/locatie......
|
pei bun....
Locatie : Terenu de la Lia Manoliu de care zicea blondu Data : Sambata sau Duminica Ora: DUpa masa obiectii ? |
sa fie un teren de buna calitate. sunt destule pe lia manoliu, sintetice...se poate inchiria unul de acolo. am mai jucat acolo de foarte multe ori. echipe de cate 6 (maxim 7) jucatori. miza? o stabilim pe loc. sambata sau duminica e bine. ar merge si vineri seara daca e vremea frumoasa.
|
Vineri lumea mai munceste... sambata eu zic sa ne concentram asupra intalnirii de seara... si duminica de relaxare ar merge un fotbal... cred ca pe la un 14-15 ar fi super ok....
|
HmmmMa duc azi sa vdm ptr Duminica....si cat costa 2 ore??
|
dap duminica 15:00 2 ore
|
depinde cati suntem. sper sa fim de minim 3 echipe a cate 6 oameni.
|
Pm...sa gasim 1 teren k ''lumea nu a avut timp'' sa mearga cu mine azi sa vb la lia manoliu...mai stiti voi pe undeva ?terenuri bune?
|
esti praf ma tie lene sa traversezi strada pe jos ca e tare departe terenu de tine.. prafuleeeeeeeeee. ma rog ideia e terenu e 700 ziua ora 1 mil noaptea.. pentru rezervare e necesar de 500 de mii
|
Mda...daca mie mi-e lene tie ce gtm ti-e ma? esti gravid ?
|
sunt in luna a noua cu unu mic si negru ... la wc :D ma duc sal avortez
|
Mda...du-te draq de Putoare
|
Vad ca se vb si degeaba pana la urma se joaca fotbal da sau nu se merge la gratar da sau nu rog a se posta aici daca sa hotarat sa se mearga la fotbal sau gratar sa stiu si eu din timp ca daca aflu exact in ziua aia nu vin ;)....deci postati si voi sa stiu daca se face ceva ;)
|
dima joaca varf:>
|
o lasam pe alta data.. ?!
sau... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:21. |
- Copyright 2026 4Tuning