![]() |
re: my new project.cielo 3.2 v6
Ati sablat-o sau ce i-ati facut? Misto proiectul, intotdeauna am fost curios cum merge V6 ala, insa nu am avut ocazia sa ma sui in asa ceva.
Spor la treaba, sunt sigur ca o sa iasa ceva de bine! |
nu este sablata,doar curatata si antifonata,podeaua este perfecta,trebui lucrata la praguri......maine ma pun pe trb.....
|
N-ai vrut sa-mi dai piese de cielo... :lol: Trecui p-acolo zilele trecute, cand era intoarsa pe lateral. Poate mai dau o tura pe la tine sa o aud si eu... daca nu te deranjeaza....
|
2 Attachment(s)
se lucreaza...
|
Se lucreaza... chiar bine ;)
Ce bine e sa ai loc si scule... |
1 Attachment(s)
astazi s-a aruncat si vopseaua pe ea...
|
da,chiar am tot ce imi trebui...azi am reusit sa o si vopsesc,gri mat.ce pot sa spun e ca este o vopsea foarte pretentiosa,si greu de aplicat,fiind prima oara,cand am dat lacul mat,i-am facut umbre...da pertotal e bn.maine incepe asamblarea...astept un sfat jante pe 15 sau 16
|
cel mai OK este pe 15 gasesti usor gume si etc ,,,, si bineinteles sunt mai usoare :D ciudata culoare :lol:
|
Frumos pana aici insa culoarea putea fi altceva dupa parerea mea.. este un maro deschis parca nu o prinde asa bine
|
2 Attachment(s)
-ivite,exact asa am vrut,o culoare ciudata.
-18BSV este gri,mai ciudat dar gri |
Quote:
Fai farurile si semnalizarile negre prin interior , si jumatea alba de la stopuri neagra... O sa arate criminal .. |
Daca ii pui jante pe 15 am eu niste Keskin KT5 4x100 et 20 cu 8 j u tot cu anvelope. Daa-ti plac vpe privat.
|
ms coco,dar am jante si pe 14 si 15 si 16.
|
Ciudata, ciudata, dar mie imi place culoarea :) De la ideea intiala sa pui doar mecanica de Opel pe ea si sa o alergi, ai ajuns sa o si vopsesti... sunt curios ce urmeaza.
|
Interesant proiect..poate trec si eu odata pe la tine sa vad masina:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning