![]() |
Re: Gratar Pe Bune!
treaba mare sau mica? ;) shh
|
-Vin si eu...sa vedem dupa vinul din seara asta ......cred ca eu si AXE avem de munca.......o sa venim amandoi la vre-o 100 kg bucata impartiti astfel: 50% Alcohool si 50% Fripturi.
-Oricum suntem acolo beti /treji.....prezent!!!!! |
O sa strigati unu dupa altu....Golf dupa Florica---Florica dupa Golf---si pe urma in cor Florik si Golf dupa AXE....si ce-o iesii o iesii...
|
bah .. pai carne si toate cele cand cumparam .. de unde punem bani,, pana mea hai sa stabilim o chestie ;)
|
Hai.......
|
Pai tre sa plecam ceva mai tarziu sa ne oprim la Carrefour sa luam ce ne trebuie : vin , bere , vin , bere , carne, lemne, gratar , vin , bere , mici , vin si cateva sticle de bere !!!!
|
io o sa vb mai tz cu LMX-u si lasam aici post cu detalii aiiiiiii ce-as manca niste mititei si-as arde nejte friptura
|
Quote:
|
-Ok vorbim serios : Propun in Buc sa ne vedem la ora 9:00 la MC Donald Militari. De acolo mergem la carrefur , cumparaturi , via centura......via Targoviste. Acolo intregim brigada si via unde stie LMX.
|
Locatia se numeste Paduchiosu'- muntele dintre Pucioasa si Sinaia!
Ma gandeam sa plec cat mai devreme acolo sa tin loc pentru ca toti romanii ies la gratar de Paste prin zona noastra si trebuie sa ne desfasuram nu? Cu cat plecati mai repede cu atat mai bine. Ora 9 sa intrati la Carefour e cam tarzie. o sa ajungeti in poenita pe la ora 13.00. Cam tarziu zic io! Ori face unu cumparaturi maine ori ....nu stiu :) |
Quote:
|
Cenzurat de mine Nsl_Florica. Aici nu este stadion.
|
mori caine! care ma ia si pe mine ca la matza in masina e full si spp nu vine .. un loc si pt sarmanu de mine :(
|
Hai Nsl-ul............modificat de nsl-florica :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:56. |
- Copyright 2026 4Tuning