![]() |
Re: hemi cuda
masina e super. dar la cat papa asta mai bn iti iei una italiana:D
|
alt exemplu de muscle car...carol shelby ii dadea o masina gratis celui care reusea sa ia o bancnota lipita pe parbriz in timp ce accelera...nu a reusit nimeni..e si asta ceva nu?...defapt era..pe vremuril alea;)
|
DirectHit tu ai mers cu vreo masina de 300 cp?
|
La urma urmei totul se reduce la gusturi, la banii care ii ai de investit intr-o mashina si ce vrei de la ea... cred ca momentan 99% din cei de pe forum nu si-ar permite sa intretina un Mustang sau un Ferrari nou, in concluzie totul depinde de gusturi pentru ca eu nu o sa ma duc sa-mi iau ceva ce nu-mi place doar pentru ca scoate sfertul de mila cu 0.5 secunde mai putin....
|
eu mi-as lua una numai pt cat de animal e, pt zgomotul care il face si forta bruta care il produce hemi-ul de 7l
dar bineinteles: de unde bani de cumparat si intretinut un hemi cuda???? |
nu imi plac masinile americane,muscle-car...
vad ca din ce in ce sunt tot mai multi care indragesc aceste masini. |
haide-ti totusi sa ramenem pe subiect -- hemi cuda --, si sa lasam certurile deoparte ca nu dau bine, cine are chef de polemici pe alte materiale cred ca ar fi mai bine la o bere nu aici pe thread-ul asta care o cam ia razna... 90% din comparatiile care s-au facut pana acum aici intre mashini nu au baze reale, nu au termen de comparatie se vorbeste de cele mai multe ori de clase diferite, please be real......
|
outrageous nu prea ai dreptate cu afirmatia ca europenele si japonezele sunt mai bune ca americanele fiecare e cu treaba ei ... haideti sa ramanem pe subiectul HEMI CUDA nu poti compara doua masini din punct de vedere total diferit nu or fi masinilie americanilor stralucite da ai o senzatie de milioane cand simti cuplu ala imens cum te impinge in scaun....
|
Felicitari retardului Outrageous :D si BTW, cutiile de viteze au o influenta decisiva asupra acceleratiilor si vitezei maxime, asa ca ai 2 retarzi contra 1 ;)
Poze: http://upload.wikimedia.org/wikipedi...uda_engine.jpg http://cache.jalopnik.com/assets/res...1/old_hemi.jpg http://www.campbellriversales.com/vi...Am%20Coupe.jpg ~Nautilus |
3 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow:
|
nu mi-au placut nicodata masinile americane.
yo tot europeana am acasa.sant masini proaste,fiabilitate scazuta. eu cu ogarul* meu fac masini de 4.0,5.0,6.3 l fara probleme.ce e drept ca sunt f puternice,dar la vit mari sunt f slabe. stau de 5 ani in sua dar nu mi-am luat si nu o sa imi i-au americane niciodata! nici cuda asta nu imi place. |
Foarte posibil, dar Hemi 'Cuda nu prea avea de-a face cu "americanele obisnuite". Mai exact, au existat mai putin de 1000 de exemplare fabricate vreodata, iar in prezent sunt evaluate la 1-3 milioane USD, presupunand ca ai gasi una care sa fie de vanzare
1970 Model Year Shaker production for the 'Cuda was 719 on the hardtops and 8 on the convertibles. For the Hemi 'Cuda it was 284 on the hardtops with the four-speed, 366 on hardtops with the TorqueFlight, 5 on convertibles with the four-speed and 9 convertibles with the automatic. -------------------- 1971 Model Year 1971 production of the 440 ci 'Cuda "six pack" was 237 hardtops and 17 convertibles. 426 ci Hemi 'Cuda was only 108 hardtops (48 with TorqueFlight and 60 with four-speed) and 9 convertibles, 7 sold domestically (5 with automatic and 2 with four-speed), and 2 sold and shipped to Europe. 8 of the 9 1971 426 ci Hemi 'Cuda convertibles have been accounted for and restored, the last one is said to have been scrapped in the late 70's in either the Phoenix area, or New Jersey area (stories of both are rumored). Pe langa motorul 426 Hemi sau 440, vehiculul era prevazut cu un diferential special Spicer Dana 60 si cu suspensie sport. Ca majoritatea muscle-cars, nu excela la viteza maxima datorita modului in care erau concepute rapoartele transmisiei (era oarecum retardata in ceea ce priveste viteza :D :p ) - 140 mph (225 km/h) e o cifra vehiculata, probabil pentru modelul de curse al carui vitezometru indica pana la 150 mph, bordul standard avea vitezometru gradat pana la 120 mph. Nu vad ce legatura ar fi putut avea Hemi 'Cuda, 440ci 'Cuda sau orice alta versiune cu Porsche 914, Camaro SS modern sau din 1970, Porsche 911S sau orice alt vehicul, nici macar cat rinocerii cu armasarii de curse. De altfel Race a fost cel care s-a ofticat si a deviat intregul topic. Din moment ce argumentele ii ridica tensiunea, ii sugeram o consultatie la Spitalul Nr. 9. ~Nautilus |
O mashina construita acum zeci de ani, ce face spectacol si acum.... o bestie in haine de printesa... CUDA!!!
|
sa nu uitam ca pana si clarkson de la top gear, care se declara impotriva masinilor americane, si-a cumparat o americana.. FORD GT!
legat de Plymouth 'Cuda.. nu ai cum sa nu te indragostesti de o asemenea masina :shock: https://www.youtube.com/watch?v=PrcLJQFhp2o (spre uimirea voastra o sa vedeti si o 'cuda care poate lua curbe :-) ) |
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:23. |
- Copyright 2026 4Tuning