![]() |
Re: MarisDesign
Merci. Designer auto la o firma e greu fara studii de design, plus ca genu ala de munca nu ma atrage, e un design robotic, in foarte mare masura impus de altcineva. Pasiunea mea e tuningul. Tuning designer pt o firma de tuning, sau de ce nu, propria firma la un moment-dat, e visul meu. Acum cochetez cu diverse joburi in treaba asta si astept sa vina "potul cel mare".
|
1 Attachment(s)
Sunt in forma zilele astea! Inca un WIP, Porsche 911-MRS.
Incerc un mod nou de render care desi dureaza mai mult si e mai migalos, aduce lucrarea mult spre real. Sper ca renderu asta sa fie cel mai bun de pana acum si sa mai vad un articol pe GTspirit. :lol::lol::lol: :arrow: |
:O Master Piece must be continued :lol:
|
bravo bai, esti in forma acum iar...
|
1 Attachment(s)
Continuam...
|
1 Attachment(s)
In sfarsit e gata. Cred ca asta e cel mai bun render al meu de pana acum. Tot e brush, inafara de janta fata si faruri. Pareri?:D
|
Imi place foarte mult, iti ies foarte bine renderele :)
De ce nu incerci si variante cu backgrounduri? cu reflexii mai complexe? Cred ca dupa cateva lucrari vei stapani bine si asta ;) |
parca janta fata e un pic cam plata, insa masina e de senzatie :D
|
1 Attachment(s)
@Lycan: O sa incerc cu siguranta si bg. Doar ca nu stiu cand, o sa am si niste renderuri de facut pt clienti si alea sunt tot fara bg.
@Reme: Acum si mie mi se pare plata. Defapt chiar e...:lol: Ma bucur ca iti place. Si ca sa nu ne pierdem antrenamentul.....Lamborghini LP640 White.Chocolate WIP |
frumos, e wip? ca nu prea se vad farurile :D
|
:lol: e wip:lol:
|
nenea dar de Dacia aia ce ne poti spune? nu este a ta :)
|
Care Dacie?
|
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:00. |
- Copyright 2026 4Tuning