![]() |
Re: <My Car> Opel Manta
1 Attachment(s)
Spre si catre comparatie....
Nimic mai mult! |
fain proiect,bafta cu el sper sa-l vad la anu prin oras!!!
bafta!! |
deocamdata proiectu se misca incet dar sigur...saptamana asta sau ce vine ma aleg si cu niste praguri misto si asa usor usor strang bani sa o duc la sudor/tinichigiu!!!!
|
tu nu te grabii,incet sunt altii ca fac asa o lucrare in ani de zile ,important este sa o faci bine!!
|
mercy de incurajari! Bine inteles ca vreau o treaba facuta ca la carte de accea si dureza asa mult...sa speram ca la anul voi participa si eu la evenimente cu ea
|
[QUOTE=AdamRs50;5522379].. caci recoditionatul tablei nu o voi face eu. Strang bani si o duc la o ruda din cluj care e tinichigiu cu experienta in asa ceva si tot ce inseamna tabla la el o voi reconditiona si modifica...QUOTE]
Un detaliu foarte intresant de care sunt si eu inteesat as vrea detalii desre aceasta persoana daca se ocupa si de vopsitorie. |
[QUOTE=Alex_19Mig;5561103]
Quote:
|
1 Attachment(s)
uitati un mic teaser...sa vedem cina isi da seama ce si unde va fi...;) o sa pun si un filmulet si niste poze cand va fi gata.... Doar ata pot spune ca nu e facut de mine:D
|
Nenorocitule, ce-i aia ? Ce sa.ana a-ti facut acolo, ma copchii ? Ce reprezinta ?
Il pui la baza ceasurilor de bord, sau si mai interesant(stil Dacia 1310 imbunatatita, CN1) la oglinda centrala. Ca asa e cam mica, daca era mai gigant, eu o atarnam sub luneta, pe polita si bagam niste mesaje mai perverse pt domnii/..soarele de CS si B, care cred ca drumul e doar al lor, ca daca le zic din gura, n-aud, nu vad..nu ca le-ar pasa catusi de putin :rolleyes2 :lol: |
[QUOTE=AdamRs50;5561498]
Quote:
|
bun...revin cu noutati... deocamdata proiectul va stagna putin probabil pana in primavara cand ma voi apuca serios de treaba. Intre timp a intervenit alt proiect ce va fi dezvaluit la momentul potrivit.
Pana atunci mai adunam ceva piese ceva informatii si la primavara o vom trezi din somnul ei si ma apuc de treaba! Intre timp am sa mai revin cu cele cumparate |
nevoie de ceva piese din UK pt Manta ?
|
bae bine ca zici... o sa am nevoie de ceva bucse powerflex sau cum se zice...am gasit eu siteul am discutata cu ei numa sa am banii si iti trimit sa imi cumperi alea si cand vi in tara rezolvam....
Apropo si prin aceasta cale iti urez CASA DE PIATRA!!!!!!! :P |
Multumesc !!
e posibil sa le pot trimite cu Atlassib, trece pe langa orasul unde stau, e mai greu cu transportul meu pana la autostrada, dar vedem cum facem, principalul e sa le procuram :) |
inca o masina clasica in arad :D spor la treaba colegu !
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning