Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Atmosfera care conteaza :) Locuri pe unde ne distram (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/37610-atmosfera-conteaza-locuri-distram.html)

CoCaine 03-05-07 21:07

Re: Atmosfera care conteaza :) Locuri pe unde ne distram

Daca vrea lumea sa mergem la pizza mergem,dar sincer cred ca o sa fim cam multi sa incapem la o masa,iar daca stam la mai multe mese cred ca o sa iasa discutii,asa ca eu unul sunt pentru a face "ceva" in aer liber :twisted:
Depinde ce si cum,daca stiti careva sigur ca la Palat sunt concerte ceva,ziceti de pe acuma..sa stie lumea..
Va salut!

CRyS` 03-05-07 21:16

Merem la cruce sus pe Releu....! Acolo nu are cine sa ne fugareasca!

slip 04-05-07 00:57

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 883025)
Merem la cruce sus pe Releu....! Acolo nu are cine sa ne fugareasca!

ca si vinerea trecuta Crys.. nu?? :lol:

cel mai bine ar fi sa ne vedem pt inceput in Expozitiei... dak e ceva la Palat..
acolo sus e destul de liniste..
dupa care..program de voie :D
p.s. cocaine.. luam la pachet o pizza dak e vorba :D si o mananc pe masina :)) in fata parcului :D

bafta

Kallissto 04-05-07 07:09

Eu pizza oricum nu mamanc...dar..daca tot se vrea a se papa pizza...vorbim cu Mr Cocaine sa ne duca el acolo in Tudor...unde facea el reclama ca e pizza buna...:chew: :joy: Ohh...si nu e problema ca suntem multi...unii mesele la urma urmei...nu e asa o problema existentiala :-P

CoCaine 04-05-07 11:06

Eh,lasati ca nu decidem noi pentru toata lumea..ne intalnim,vedem ce si cum si dupa aia ne hotaram..
C`ya!

Kallissto 04-05-07 14:27

Dragi tovarashi....daca de voie sau de nevoie ramenti in scumpul si dragul nostru oras....in acest week end...iata cateva din chestiile care se mai petrec in Iasi zilele astea :D

In cadrul FESTUDIS
vINERI 4 MAI ora 1900 – Seară de muzică Folk – Parcul Voievozilor – Casa Studenţilor

Invitaţi – Mircea Baniciu , Vasile Şeicaru , Vladi Knejevici, Walter Ghicolescu si Adi in Tandem

Organizatori – Cenaclul Moldavia, Asociaţia STudenţilor Economişti, Liga Studentilor Facultatii de Automatica Si Calculatoare

ora 2200 – My American Party Experience – Petrecere in stil american, cu evenimente surpriza pregatite de American Experience, muzica americana acompaniata de Tuborg, Cotnari, Pepsi si Red Bull. --> CIRIC

De fapt...4-5 mai e declarata noapte alba...vor fi activitati pe tot parcusul zilei si al noptii ( vizionare de filme si multe altele ) ....

Sambata -5 mai Declarata de Bergenbier ZIUA BARBATULUI :D :D

Ora 05: 00 – PESCARstudIS – Lacul Ciric ---> CONCURS DE PESCUIT in cadrul Festudis

Jazz... in cartier

Sambata 5 mai, ora 20.00, in Pizzeria Mamma Mia.

Invitat special: Grupul Voua

Jazz maraton concept:
Nicolae Lucianu - sax Dumitru Varvaroi - trompeta Catalin Gheorghiasa - pian
Constantin Bazga - bass Bogdan Molea - tobe

Make your night.. with
Rhadoo in XS Club,

:lalala: :peace: :hahano: :pelvic_th :rockon:

CRyS` 04-05-07 15:10

1 Attachment(s)
Asa...

Pentru acest eveniment va fi pusa la dispozitie o masina, cu plecarea de la Tester, maine, incepand cu ora 10:00, pana la 10:30.

zorro6299 29-06-07 11:45

...hmmm.interesante opinii..oameni care "umba" nu k mine...off..k munca asta..nu i timp...off...n schimb un 10 primeste pizza Famili..cea din Copou..iar un 9 cea din Centru..in schimb cu servirea e de Jale la Family in Copou..tre sa ai rabdare cu fetele de acolo..dar merita..pizza e ,,grozava,,superrrrrr..cea cu de toate si blat puffos..yamy yamy....si sa nu uit..un 2 le acord celor din tudor de la Pizza Maggic care e nasoala rau..nasoala, nasoala,nasoala...serios..nu va riscati..si fetele urate...de parca ar conta..dar conteaza asa un pik...deci nu va riscati...deci..eu nu am gasit alta Pizza mai buna dect cea din copou de la Family..le am ramas credinciosi de vreo 2 ani..poate chiar 3..ar trebui sa mi dea reducere..da de unde..ti ai gasit...si le am verificat aproape pe toate..din tot orasu..dar e posibil sa fie doar pe gustul unora..ca..doar gusturile nu se discuta..so....asta e..doar parerea mea.. salutate.... :)

ZyZ 29-06-07 14:27

Spuneai ca vrei sa vii la intalniri sus in agronomie? Hai ca deocamdata nu e nimeni care sa te provoace...poti veni cu inima impacata ;)

All times are GMT +2. The time now is 22:13.

- Copyright 2026 4Tuning