![]() |
Re: CNCA @ Brasov 29-30 Iunie 2013 "dBig Sounds Special Event II" -etapa nr.4
din partea mea ...10 + pentru eveniment ...mai ales ca a fost un mare eveniment pentru ca am baut vin rosu cu cola si medicamente pentru durere de cap albastre .. si am dormit singur ...ca trepiedul :)))
foarte misto a fost si extrem de bine m-am simtit ... cireasa din dodoasca a fost sambata seara cand am mers in Piata Sfatului , si am avut deosebita placere sa pun masina in fata masinii lui Vassy :)) saracul ce a patit , dar a fost frumos ca am descoperit animatoare "elegante" care rezista , rezista , rezista ..cu urechea pe medie ..bun si bravo ei !!! SINCERE FELICITARI ...!!!! |
Sincere felicitari! A iesit foarte bine, pacat ca am putut sa vin doar duminica...
|
Multumim Bigule!
Personal, ma declar multumita si de locatie, si de eveniment, si de vreme, si de premiu dar mai ales de baluta lui Denis. :lol: |
. :-P
|
Super eveniment, super locatie....sa mai tot veniti pe la Brasov :)....si cei care NU ati venit.
Special Event II a venit cu surprize noi fate de I , din pacate nu le*am prins datorita programului meu de sambata(nunta) dar vad ca reactiile sunt numai de bine. Sper ca la anul sa pot sa iau parte integral la eveniment. Felicitari lui Bigu/Rellaxx& co :) si la toti concurentii !!!....aaa si celorlalti pasionati care (unii dintre ei) au facut km doar sa participe la eveniment(chiar daca in rolul de spectatori ) :BRAVO !!! |
A fost foarte foarte frumos :)
Organizarea a fost super ok, locatia aleasa a fost potrivita, am avut multe locuri de parcare, restaurantul era fix acolo si tin minte ca am mancat si imi vibra fuculita in farfurie :lol: ospatarii nu intelegeau ce se intampla. Ludovic a reusit sa tina norii la distanta cat timp a cantat duba, dar cum a oprit-o sa lase loc si celorlalte masini s-au adunat iar norii si pana la urma a plouat. Mi-a placut si cand am plecat seara din Piata Sfatului eram 4-5 masini care am dat o tura prin oras pe o ploaie torentiala, ne-am ratacit putin, dar a fost palpitant :) Asa evenimente sa tot avem :joy: |
Frumos comentariu , chiar daca stim ca s-a exagerat putin cu chestia cu norii :)))))
Cat despre ratacirea din oras de sambata seara :)))) eu am fost cap de coloana :))))) |
si eu super multumit,locatie,oameni,emotii care de ani buni nu m-au mai trecut,intalniri cu vechi prieteni. . .mai are rost sa continuam,cum zicea ludo: de nota 10,felicitari bigule,tie si tuturor celor care au ajutat si participat :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:46. |
- Copyright 2026 4Tuning