![]() |
Re: ce masina sa imi iau
Quote:
|
Quote:
Povesti... |
Re: Cat e de scumpa intretinerea unui e36?
Quote:
Cine are in proprietate lamborghini gallardo iti garantez eu ca nu sta pe forum si sa chinuie sa vanda "maruntisuri" gen gume sh si alte piese , asa cum faci tu ! La faza asta te ai facut de rahat ! Revenind la subiectul principal : Bmw e36 in ziua de azi , costa destul de putin ca intretinere ! e o masina simpla care cu niste cunostinte de baza in mecanica , le poti face singur [ asta daca lasi masina asa cum a iesit ea de fabrica ] ! Piese de schimb gasesti peste tot , pe producator , original , SH , totul tine de buzunarul tau ! dar ca sa fie si fiabil si sa nu ai griji vreo 2 ani , pui masina la punct pe dedesupt [ brate , frane , suspensie , bucse etc] ! initial, investitia poate parea marisoara ca deh , sunt modele vechi totusi , rar gasesti un e36 tinut corespunzator ! PS : mama ce de cunoscatori au aparut pe forumul asta [ ca ciupercile dupa ploaie ] , numai unul si unul , au lamborghini si ei vand pe forum gume sh si piese din dezmembrari sau au varste de 22 de ani si deja stiu ce model de tabla folosea mercedesul in 94 , iar faza cu absorbirea impactului pana mor oamenii , deja merita un loc pe podiumul aberatiilor ! e trist... foarte TRIST ! |
Quote:
|
Quote:
poti sa vand si rosii in piata nu este problema ta,ideea e ca am condus masini la care voi ramneti cu gura cascata cand le vedeti pe strada si poate nici intr-o mie de ani nu o sa aveti ocazia sa va urcati intr-unul.... dar da-ti sfaturi p-aici.... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
TARE TARAN ESTI.taran rau de tot..nu cred ca stai in bucuresti. Esti venit de la tara? |
Quote:
pana una alta nu ai 500 euro sa dai tu sa te plimbi o zi in Lamborghini..... ce ar insemna orice taran care are si el 500 euro sa se duca sa isi inchirieze Lamborghini sa se plimbe o zi prin sat.... eu inteleg ca ti-ai dori dar e cam greu.... |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Esti mandru ca te-ai plimbat cu lambo? ti-ai dat drumu la 280 ? :rolleyes2:rolleyes2 Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
In Bucuresti exista mai mult taranism/prostie/ingamfare/incultura pe metru patrat, decat in orice parte a lumii. Hai sa nu cadem in penibil, mai mult decat am facut-o. N am facut altceva decat sa continui offtopicul. S-a lamurit si baiatul in legatura cu dilema lui, tot sa mai intre aici |
Quote:
Quote:
Esti penibil de acum omule , si vag urile si alte marci au optiunea asta sau poate fi activata prin encodare , ce e asa mare branza? Pe bune acum , ai si tu ceva concret de zis? adika niste argumente reale? sau ne ardem in "basini" pana ne intoxicam unul pe altul? |
1 Attachment(s)
Si totusi cat de scumpa e intretinerea unui e36 ? :confused2
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:34. |
- Copyright 2026 4Tuning