Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   adVANTAGE MOTORSHOW 2005 (https://forum.4tuning.ro/81-advantage-motorshow-2005.html)
-   -   VANTAGE MEDIA TUNING SHOW 2005 ROMANIA (https://forum.4tuning.ro/81-advantage-motorshow-2005/3739-vantage-media-tuning-show-2005-romania.html)

sfigmo 24-02-05 19:44

spuneti si voi organizatorii un lucru sigur...SE TINE SAU NU???cu siguranta...dati mailuri cu invitatii oficiale si prezentati o invitatie in media ca sa putem sti sigur...nu este corect sa bagam oamenii in priza si sa facem comenzi de mii de euro doar pe vorbe...pana una alta pe cluj nu mai contati atata timp cat nu este nimic oficial...anunturile pe acest forum nu pot fi luate in serios se pare si cu cea mai mare parere de rau nu vom aparea...speram ca aceasta superba initiativa sa prinda contur si sa aiba un final...pana ce nu se vor face acele anunturi oficiale lasati balta toate presupunerile...eu sustin si sunt alaturi de organizatori...daca ei exista...bafta...mail: [email protected], tel: 0740.579.577. Vlad...

Gratzian 24-02-05 19:59

cred ca anuntul meu este destul de oficial
nu s-a intamplat nimic decat schimbarea numelui...

4tuning este acreditat oficial pentru informarea publicului, concurentilor, inscrierilor...

Psycho 25-02-05 00:07

eu am inteles din toate aceste pagini k show`ul se va tine .. si nu se va numi tuning show ptr k c and c au luat numele de tuning show :) ...

o nelamurire am .. vor fii prezente si firme de \" tuning \" din domeniu .. sau numa persoane fizice ?
oricum eu cred k merita vazut IO sunt prezent

Gratzian 25-02-05 00:16

destule firme de tuning, si firme cu activitati conexe auto

SEBASTIAN 25-02-05 00:26

Re: COMUNICAT

Quote:

Originally Posted by \"hasky\"
COMUNICAT OFICIAL

Anuntam pe toti cei interesati ca, ieri - 23 februarie 2005 - am fost informati de catre C&C Tuning asupra urmatorului aspect:
:!: sintagma \"TUNING SHOW\" a fost inregistrata de catre firma mentionata mai sus la OSIM :!:

Acest lucru face imposibila utilizarea legala a acestui termen de catre persoane/companii altele decit C&C Tuning, exceptie facind acele persoane sau companii autorizate de catre C&C Tuning cu privire la acest aspect.

VANTAGE MEDIA a luat la cunostinta despre acest aspect IMPORTANT in gestionarea intregii organizari a event-ului preconizat sa aiba loc in perioada 26-27 martie 2005 si va actiona in consecinta.

Concluzionind: Event-ul ramine a se desfasura asa cum a fost programat, avind la baza CONCEPTUL de \"tuning show\" fara a mai purta insa TITULATURA de \"tuning show\"

Sperind ca acest comunicat sa puna capat oricaror alte speculatii,

Cu multumiri,

VANTAGE MEDIA

Cred ca asta va arata ca tot ce am spus este adevarat, haski reusind intr-un tarziu sa confirme tot ce trebuia.
Din pacate trebuiau sa fie originali nu sa copieze un nume deja folosit.
In nici un moment nu am contestat viitoarea existenta a activitatii, iar cei ce cunosc situatia stiu asta.
Am fost acuzat, dar s-a lamurit problema, ca as avea ceva cu cineva si cu activitatea asta de la Prisma. Total fals insa nici in brate nu pot lua pe nimeni, fiind doar deranjat de lipsa de tact si respect afisata de organizatori.(stiu ei la ce si cine ma refer, faptul ca nu am nimic impotriva nu-i indreptateste sa incerce sa penetreze anumite medii apropiate mie)
Cu stima!

polifem 25-02-05 02:40

hehe ... eu am inteles ca aceasta inregistrare la OSIM nu este intocmai CORECTA deoarece cei de acolo nu au luat in considerare ca aceshti termeni sunt destul de uzuali in acest domeniu. ... treaba este foarte ambiguua ... shi se pare ca s-a inaintat in instanta o cerere prin care se doreste retragea acestui termen din lista MARCILOR.

totushi ... cred ca maine ma duc shi eu la OSIM sa inregistrez MASINA SPORT sau PAINE PRAJITA ... sa vad ce mai zicetZi porma :P

blazeyblaze 25-02-05 02:53

SAC mã Polifem.....eu ma gandesc sa inregistrez AER...ce mujchii mei....asa nu mai are nimeni voie sa respire........MWAHAHAHAHHA
VETI MURIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

SEBASTIAN 25-02-05 06:55

L E G A L R A C I N G

Nu cred ca se obtin asa de usor de la OSIM si oricum dureaza un an.
Acum daca unii detin acest nume intr-o forma legala e greu sa-i detronezi, unde-i lege nu-i tocmeala.
Aceste aspecte au stat la baza afirmatiei mele ca nu se va tine
TUNING SHOW !

bogdan 25-02-05 08:51

din cate stiu eu exista denumirea de \"marca de notorietate \" sau cam asa ceva iat Tuning shou face parte din aceasta categorie ,ca c&c a profitat de faptul ca atunci cand a inregistrat aceste marci nu prea se stia ce si cine inregistreaza in ziua de azi aceste \"cuvinte\"nu s-ar mai inregistra.ar fi corect ca aceste marci sa fie declarate de notorietate

ozzy 25-02-05 10:11

c&c si microsoft....

faza asta cu inregistrarea - de catre c&c - ca marca a unei denumiri uzuale e ca faza cu microsoftul lui bill care si-a inregistrat click-ul de la mouse.... sau cum spun cei de la \"La Familia\" : e foame de bani.... ce dracu mai frate ce tara e asta... maine ma duc sa depun si eu actele pentru .........aaaa........netcafe si le cer bani pe firma la toti patronii din tara asta
oricum felicitari organizatorilor pentru ca depun un efort considerabil...interesant ar fi de vazut cat de \"originale\" vor fi prezentele si cat de mult vor fi inspirate din nfs 8) ,sper sa iasa bine cel putin :D ,macar asa sa ne apropiem de europa daca la nivel de civilizatie am ramas in faza de argintari si spoitori care sa taie cu sabiile prim Roma si alte capitale

Gratzian 25-02-05 12:51

e un fapt real ca exista marca \"internet cafe\"
si firma cere bani celor care folosesc sintagma...
a patit-o un client de-al nostru
a dat instant cu spray pe firma....

Gratzian 25-02-05 12:54

incercati sa nu mai faceti off-topic...
o sa fac deseara putina curatenie....

daflyer_oradea 25-02-05 17:44

Offtopic, ne offtopic, vreau sa stiu ce am zis si mai inainte...se ofera cazare celor care duc masinile acolo, nu se ofera, unde o sa stea 3 zile participantii (pe mine nu ma priveste,eu am unde sta, dar , desi ma repet, sunt 600 de km de la Oradea la Bucuresti, si...), anyway, ami multe detalii...plzzzz
Si inca ceva , foarte indiscret, s-a inscris cineva pana acum????

Gratzian 25-02-05 18:27

sunt dupa cunostintele mele cam 10 inscrieri pana acum...
o sa ii propunem luy husky sa facem o pagina cu cei inscrisi...

e posibil sa mai fie si altii pe care i-a contactat direct...
eu ma refer doar la inscrierile pe site

da, sper ca luni marti sa va oferim solutii de cazare, o sa ii ajut pe organizatori pe linia asta...
masa, transport, etc...

Carmen 25-02-05 20:06

Imi cer scuze daca problema asta s-a mai dezbatut, dar nu am avut timp sa citesc toate cele n pagini... Mi se pare exagerat sa se ceara taxa de participare! As intelege sa fie pretul biletului mare pt vizitatori, dar pt cei care isi expun masinile?! Oameni buni, unii vin de la sute de km sa participe si dupa ce ca benzina e atat de scumpa, ii mai puneti sa si plateasca o taxa de participare? Pentru ce? Ca daca vrea X ca masina lui sa fie admirata, e suficient s-o lase in parcare in spatele blocului. Tot cei care au investit atat in masini sa fie cei care platesc cel mai mult pt delectarea altora? Nu mi se pare corect ...

All times are GMT +2. The time now is 19:12.

- Copyright 2026 4Tuning