![]() |
AMIGO- rog explicatii suplimentare :1- unde ai imbracat bordul (plizzzz o poza cu el) .Am un capri din 69 ,sunt din Covasna,iar momentan masina este pe dreapta .Ma intereseaza si niste poze cu invelitorile de usi.Eu nu am avut norucul sa iau masina cu cele originale .Eventual daca sti 2 invelitori da-mi de stire.Ai putea sa ma ajuti cu un set de butoane pentru usi la fel cum ai tu? cat costa ? .Poate cand masinile vor fi gata ne vom putea intalni la Onesti.Intre timp spar sa tinem legatura.Eventual nr.meu de telefon 0744222246.
|
vezi ca ti-am dat un pm cu toate detaliile sau....aproape toate.
|
3 Attachment(s)
un pas in plus......asta asha,sa-mi aduc topicul mai in fata.... :D
|
FELICITARI !!! faci o treaba extraordinara,putina lume se incumeta sa investeasca atat intr-o masina veche,abia astept sa o vad finalizata,succes in continuare :D :wink:
|
bravo vali, ai tot respectul meu pentru munca de pana acum
spune-mi ce fel de motor e pana la urma? e de 2000? |
:( mda,doar de 2000. cost mai mic la asigurari si impozit,grupa mica la drag-uri.
|
Re:
Quote:
e foarte bine asa |
1 Attachment(s)
cu siguranta intr-un an ii skimb motorul...nu e prea greu.
acum am terminat si tapiteria.asta-i banketa spate,scaunele din fata nefiind asamblate inca.mie-mi plac(logic) :D,in realitate,culorile sunt mai inkise. |
cred ca o sa iasa criminal, sa stii ca m-am inscris la o tura cu meteeteeka :lol: :lol:
|
2000 v6... :?:
eu cunosc un capri cu motor d 2000 cu 4cilindrii in linie,exista mai multe tipuri d motor 2000cmc,pt Capri,k nu ma pricep. :roll: |
da, 2000,V6 si in plus si injectie multipunct.
injectia e o adaptare dar fordul a facut motoare de 2.0 si in linie si in V. |
http://www.fordmuscle.com/archives/2...er/index.shtml
de aici incepe tuningul unui motor. nu chipuri,filtre,tobe...... |
ma tu vrei stage 4.......a venit hotzu ala?
|
1 Attachment(s)
am mai reconditionat suporturile farurilor care erau varza.
maine am un raspuns despre niste stopuri super faine. daca le obtin,pun poze si voi muriti....de invidie sau de ras!!! |
au iesit de nota 10. cum le-ai facut?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:26. |
- Copyright 2026 4Tuning