![]() |
Re: Skelter's Designs
Quote:
|
2 Attachment(s)
Alfa Romeo 159 Pot sa spun ca mereu mi-a placut cum arata masina asta. |
Quote:
|
multumim ,skelter ,eu si fear ,wtb best romanian team =))=))
|
e misto masina , dar nu mai face cu tiganie din aia de ai pus in colt ca ma dor ochii daca ma uit de aproape la imagine si indeosebi la asfalt
|
Quote:
|
Quote:
Eu doar am creat efectul de lentila. Cu jocul de culori care se formeaza cand soarele bate in lentila. Eu nu vad nimic deranjant. E normal sa se vada asa daca bate atat de tare soarele. Daca stai cu contrastul 100% si luminozitatea tot 100% e normal sa te doara ochii. La orice te-ai uita cu setarile astea ar fi la fel. |
2 Attachment(s)
Buburuza mea preferata dupa Volkswagen Up.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Dacia Logan Black Edition Un nume nu prea inspirat dar nu mai conteaza. :)) A inceput si a continuat ca un proiect serios. Am tot vrut sa ma joc cu noua Dacia Logan asa ca am facut-o acum. Eu si tata vrem sa ne bagam la una anul asta sau anul viitor. Cat de curand oricum. Am vazut una neagra in showroom si mi-a placut foarte mult insa tata nu imparte aceeasi idee cu mine. :)) Nu era nici foarte multa lumina ca sa o faca sa para mai spectaculoasa. Asa ca am zis sa il iau la modificat. Chiar o sa-i arat poza si poate il fac sa-si schimbe ideea. :) Asta este rezultatul a 5 zile de munca intensa. Mult brush si ceva copy paste. Are destul de multe modificari la nivel exterior care se observa asa ca nu le mai enumar. Nu se vede dar sa stiti ca i-am pus si un V6 Turbo ca sa fie treaba treaba. :)) Daca voi avea noua Dacia Logan asa va arata a mea. :) Vizionare placuta |
Superb!GJ;)
|
Gorgeous! Arata intr-un mare fel Dacioara ta! M-ai lasat cu gura cascata cand am vazut-o.
|
Va multumesc.
Ma bucur ca va incanta privirile. :D |
Update.
Am facut noul Logan din fata. Il voi face si din spate very soon. :) |
eram sigur frate ca te apuci si de vedere din spate!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning