![]() |
Re: E30 - M Technik II Custom By EPU
Atunci vreau sa zic cu mana pe suflet ca in poze nu vedeti nici macar 5% din realitate ! Am balit langa ursu asta in vara lui 2012 de mi-a venit rau... Nu imi vnea sa cred cat de ascuns este si cat de ingrijit poate sa fie si cat de bine arata deci ursu asta e mai mult decat tipla eu nu stiu cum reusesti ! Era parcat pe partea cu calea aia ferata abandonata sau ce e ea acolo si eu m-am asezat vis-avis pe trotuar si cred ca o ora m-am uitat la el jum'a de pachet de tigari am terminat acolo :)) si nu puteam sa i gasesc un defect... FELICITARI !
|
Quote:
|
Quote:
Sper sa ne vedem la fest 2014 in formula completa.(cat mai multi). |
13 Attachment(s)
Din 2005 pana in octombrie 2007 s-au tot facut tot felul de retusuri cu montari de elemente si inlocuirea diferitelor elemente de caroserie gen bari,angel,bord,panouri de usi,scaune,faruri,tobe,punte spate,suspensii,etc. Dar toate s-au facut din mers ca sa zic, masina nefiind imobilizata mai mult de 2 zile niciodata, motiv pt care mai postez cateva poze din plimbarile ursului.
|
Quote:
Ne vedem la fest 2014. |
ce-a fost si ce-a ajuns.....
respect cois...;) |
Quote:
GETAX LA BLANA!!!!:twisted: |
20 Attachment(s)
In data de 17 octombrie masina este 95% gata.
Ii mai trebuia retapitat interiorul si era 100% gata. Offf........ dar a trebuit sa o iau de la 0 in urma unui accident frontal,caroseria a fost distrusa, cum nu a fost pt prima oara cand o iau de la 0 am stiut mai bine pasii,un sut in cur un pas inainte. Pt a va ajuta sa intelegeti ce a fost in sufletul meu dupa acea data si cate nopti nedormite au urmat cu revederea acelor secunde tragice pt mine si munca mea las pozele sa curga: |
i-ai dat de ai julit-o :)
se mai intampla, ce sa ii facem..... acum respectul e si mai mare pt ca ai refacut masina, si ai facut o treaba super am detinut si eu un e30 pe care l-am mototolit dupa 2-3 sapt, dar am considerat ca masina s-a dat cu parere de rau si nu o sa am parte de ea, asa ca am vandut-o. |
Quote:
Nu doresc nimanui sa simta ce am simtit eu. Bafta.( ce face Getax-u?)Mai sti ursul rosu baur de B -- AFK? Cu el am facut frontala, daca te uiti in poza cu bara fata se vede si o bucata din nasul lui de la E46! |
eu am lovit-o dar nu asa rau, adica de la potigrafu am ajuns pe rotile ei acasa, dar am considerat ca nu e de tinut masina, plus ca boby vroia sa vanda getaxu' si eu mi-l doream f. mult :)
bauru AFK ultima data m-am dat cu el la ploiesti, venise dany LAF cu el cu un motor de 2.8 montat, dar si de aici a plecat cu bara fata pe bancheta , o tinea in brate KEZ'u:lol::lol:, asta dupa ce aproape de finish, dany a luat un iepure pe la vreo 170 :lol: |
3 Attachment(s)
Quote:
URSUL NU MOARE NICIODATA!!! Revin cu poze ale ultimului urs imbracat de mine in pachet Mtech2 ca tot vine iarna, postez doar 3 poze donate de propietar dupa vopsitorie pt colectia mea de ursi lucrati. Ca de ficare data: MANDRU DE REZULTATE!:D:D:D Acum propietarul "are cu ce"! |
Quote:
|
Imi place cum arata ursul cu Team Dynamics ..foarte frumos felicitari
|
Quote:
Quote:
Quote:
Multumesc pt felicitari si laude baieti(911lau,BMWE30)!:oops::oops::oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:53. |