![]() |
3 Attachment(s)
:) :) NU - sunt fan salam - nunta 1 live ;)
:lol: :lol: uite alea 2 melodii care ti le-am promis totodata sunt si ptr shadow ;) + una .. mai .. rapida.. si bla bla .. si totusi ... \"atingatoare\" :D everything but the girl ;) |
1 Attachment(s)
:wink: :wink:
\"Garantat\" ;) :lol: :lol: :lol: cum zice un ZEU al timpurilor noastre si anume \" LowRider \" :lol: :lol: de la Sant0s ptr LowRider FARA NUMAR :lol: :lol: :lol: :lol: SUS VIOARA :) Queen - You don`t fool me |
1 Attachment(s)
Nepoate..Demis Russos :mrgreen: ...tu esti cumva un batran prins in trupul unui copil? :lol:Doamneee ce melodii pui tu femeilor ... Cre' ca au peste 50 de ani.. :lol: Ia d'aici muzica nu flescaiturile alea :lol:
EvLSant0S-Bunicule tu esti? :lol: :lol: |
:) OLDIES BUT GOLDIES FRATE :D :D :D
;) nebun esti :lol: :lol: auzi :) batran prins in corpul unui pusti :) :) ia sa vedem ce melodie imi mai dai.. sper ca de data asta e .. una buna .. desi... slabe sanse :lol: :lol: __________________________________________________ ___________ THANK GOD !!!!!!!!!!! incredibil ... :) da ... asta chiar e ... frumoasa pm , lenta.. cu versuri.... de care trebuie , nu pui pe get low - i miss you i wanna asa u si pm ... ;) so .. asta DA :D asta merge ... congratulations ;) |
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
|
:arrow: Gata??ca`mi placea... :cry: ..ce mai ascult acuma :cry: !! :cry:
|
1 Attachment(s)
alta biju de melodie :D am auzit-o acum 2-3 zile la kiss fm ,intamplator, si .. na.. :D here it is :P
|
Mersi@ The Connels -´74-75
|
huh ? ce the connels ? ei o canta or what ? pm , nici mie nu-mi suna a michael , dar.. asa am gasit-o pe dc :D , conteaza ca .. aud ce trebuie ..
|
Re:
Quote:
PLS PLS Pls Pls PLS PLS PLS PLS din ce film e melodia....sau daca mai ai..pls pls..din acelasi film....pune`le pe toate...pls pls pls pls!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trimit un buchet de trandafiri!!!!Pan la Bucale! |
1 Attachment(s)
singurelule , xxdadixx , si chiar lowrider :lol: :lol: :lol: :P
ce parere aveti de biju`u asta ? va place ? |
:arrow: 10 Beri...dar fara alcool...ca ejti ink minor :peace:
|
:) trecem peste ... :P
|
Re:
1 Attachment(s)
.............................
|
Re: Blues-uri