![]() |
CINE A FOST IN ORAS ACUM JUMA DE ORA A VAZUT BUCURIA ROMANILOR SI DUPA AIA CEA A STELISTILOR, PENTRU K IMI VINE GREU A CREDE K INTR-O COLOANA DE MASINI CARE SE INTINDEA INTRE ROMANA SI UNIVERSITATE ERAU NUMAI STELISTI.
BRAVO LOR. AU ALERGAT, S-AU CONCENTRAT SI AU CASTIGAT!!!!!!! SUNT FERICIT PENTRU EI DESI SUNT DINAMOVIST :) SI AM FOST SI IN ORAS SI AM URLAT CU STELISTI SI ETC INCA O DATA FELICITARI!!!!! |
Sunt dinamovist pana la moarte,dar trebuie sa va felicit (stelistilor) !!
Din pacate(nu zic din rautate) eu zic ca Steaua se duce pe pwla..deoarece: 1)Becali dupa cum am observat i se termine banii (l-a vandut pe Neaga pt.un pretz de tot ***) de cand au intrat Camatarii la parnaie 2)Steaua mai face figura frumoasa doar campionatul asta(POATE si celalalt) si dupa aia............................................... .................................................. ................... !!O sa vina vremea lui Poli...maybe si Otelu` !!! Va rog sa nu o luatzi in nume de rau ! PAREREA MEA |
Respekt .. Si eu tin tot c udinamo dar ma bucur ptr steaua k sunt in primu` rand roman .. bravo .. si eu am urlat am claxonat .. impreuna cu dragosh .. am aruncat petarde ... am urlat ... de toate ... ata ete ...
|
RESPECT!
STEAUA MAGICA! |
DonHacker ne lasi cu teoriile tale de conspiratie pe aici??
Stai tu calm ca Becali are inca destui bani... Si in legatura cu Neaga, se vede ca nu stii fotbal daca tu crezi ca Becali l-a vandut pt bani.... |
Re:
Quote:
Viata de sportiv in primul rand nu e viata. Nu conteaza ca e fotbal, tenis , gimnastica, etc... Toti au cantonamente. La gimnastica au noroc daca ajung si de srbatori acasa. La tenis o tin din turnee in turnee. Si exemplele pot continua. Daca esti atat de impotriva sportului acesta (\"alerga dintr-o parte in alta a terenului si tre sa bage mingea in poarta aia dreptunghiulara\") la ce te mai uiti? La basket nu se alearga dintr-o parte in alta a terenului, la handbal, nu e la fel? Fiecare sport are frumusetea lui. si ce coeficient de inteligenta itit trebuie la fotbal? Ca nu te intreaba nimeni pe teren cat fac 2+2 sau cine a scris Morometii. Itit trebuie inteligenta jocului. Sunt atatia fotbalisti care stiu sa vorbeasca si care in cantonamente prefera sa citeasca o carte sau sa asculte muzica simfonica (si nu de dragul de a fii interesant) si pot sa dau un exemplu clar pe Nana Falemi care a citit mai multe carti decat noi toti la un loc :roll: . La Mutu te asteptai sa citeasca poezii de Eminescu (si nu in generala)? Ahh si Santos la ce te-ai mai apucat de fotbal daca nu ti-a placut? |
Re:
Quote:
Si va spun din proprie experienta ca aproape nici o \"excursie\" nu se compara cu un contonament. Intr-un cantonament o sa te distrezi de 10 ori mai mult, dar si muncesti de iti sar cpacele!!! |
Re:
Quote:
Steaua a dominat clar meciul de la Bucuresti si merita sa castige. Bravo jucatorilor si staffului, ca au reusit dupa atata timp de declin sa ajunga atat de departe, intre primele 16 echipe din Europa. Oricum cuvintele sunt de prisos in acest moment. |
FORTA STEAUA FORTA STEAUA !!!!!!!! HE HE HE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CEEA CE VREAU SA ZIC ESTE CA STEAUA NU ARE ADVERSAR IN ROMANIA ... SI POATE NE AJUTA DUMNEZEU SI SE ISTORIA SE INTOARCE !!!!!!!!! ZENGA A DAT DOVADA INA ODATA DE FAPTUL CA ESTE UN ANTRENOR FOARTE BUN !! CHIAR DACA NU NE CALIFICAM DORINEL MUNTEANU ERA SCUZAT A FACUT UN JOC FOARTE BUN !!!!!!!! BRAVO CRISTEA !!!! BRAVA JIJI !!!!!!!!!!!! dusmanii mor cand ne descurcam mai bine !!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
2 Attachment(s)
CAMPIONI AM FOST, CAMPIONI SUNTEM, CAMPIONI VOM FII , FORZA STEAUA ALEEEE!!!!!
RESPECT MAXIM TUTUROR STELISTILOR!!! SA LE RUPEM FRANILII SI LA VILLAREAL FORZA STEAUA ALEEE, FORZA STEAUA ALEE, ALEEE, ALEEE, ALEEEEEE CU STEAUA PANA LA MOARTE MII DE MULTUMIRI LUI 1100 S aka SOPARLEX pt. POZE PEACE :peace: |
SUNT DINAMOVIST DAR MERITATI FELICITARI!!! :peace: :peace:
VREAU SA VA VAD IN FINALAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! |
Mie nu-mi place fotbalul. Asta e :lol: Am vazut si eu finalul. Sincer m-am bucurat pentru Steaua Bravo lor! Cel mai bun castiga. Sa vedem mai departe! Hai Romania :wink:
|
Numai Si Numai Pe Steaua!!!!!!!!!
Download faze din meciu STEAUA - VALENCIA la http://steaua.marte.ro |
FORTZA STEAUA :!: :!: :!:
Sa rateze DI VAio :shock: :shock: :shock: !Esti nebun! 8) |
Fc Valencia has quit UEFA cup (Read error: Connection reset by Steaua Bucuresti) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:19. |
- Copyright 2026 4Tuning