![]() |
Re: E36 - TM
Azi sau dus jantele alea ,,oribile'' pe care nu le suferea nimeni si s-a rezolvat problema cu coboratul geamului(agata pe sina pe care coboara)
|
Si cum masinile astea ale noastre mai au si probleme,am o problema faina..
Usile de pe partea stanga nu se deschid decat dinauntru.Care sa fie problema? Am sa atasez si un clip .. https://www.youtube.com/watch?v=gzCECCxbGs0 |
2 Attachment(s)
Azi am dat masina unu-i tovaras sa mearga dupa prietena lui la scoala si mi-a facut o surpriza.. :sad: A agatat-o intr-o poarta .. Mi-a zgariat-o si mi-a rupt clemele de la bandouu de pe usa si aripa din dreapta fata .. :sad:
Din ghinion in ghinion.. Cu ocazia asta caut cleme pentru bandouri ... |
3 Attachment(s)
Tot azi dupa ce am dat jos fata de usa,am gasit in usa un fel de tija.. Nu stiu de la ce este,poate stie cine-va..
|
Quote:
|
Quote:
|
s-ar putea sa am eu 20 de bucati de cleme pt bandouri.
cand le gasesc,le numar si te anunt. |
Cel care ti-a facut asta la masina sa stii ca nu-ti este prieten.
|
Quote:
|
Quote:
|
Normal nu trebuia sa ia el masina frumos si so aduca la fel ca inainte?
Daca nu s-a simtit el, trebuia sa ii impui tu asta. Stii ca il poti da in judecata, nu? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Intrebare.. La termostat,mai trebuie pus ceva silicon cand il schimb..?
|
Nu; garnitura noua si aia e.
|
Azi s-a schimbat si termostatu,pus antigel cu apa distilata si aerisit.Schimbat telescop spate dreapta.. Tot se aude un scartatit.. Nu stiu de la ce provine.. Crede-am ca este telescopul,dar se pare ca tot scartaie.. In special cand sunt 1-2 persoane in spate.. Oare de la ce provine acel scartait? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:48. |
- Copyright 2026 4Tuning