![]() |
Re: Fiat Seicento Tuning
imi place micutul seicento la nebunie, e super nervoasa si sare ca lumea, in oras e super si nu l-as vinde numai ca visul meu e un Polo tunat, e mai spatioasa si mai sigura, caci viteza care o poate seicento este incredibila, morpheus daca stii ce cineva care ar fii interesat de masina, caci esti in scena seicento da-mi un mesaj, dar oricum o voi tine inca fiindca imi place
|
man, tiam trimis un PM....nuj dak a ajuns dar ce scria in el era id meu de messenger care este m_orpheu_smaster . Add me si vb. Si mie la fel de mult k Seicento in place polo si visez si eu la un polo tuned up :) dar seicento o sa ramana masina despre care am zis "daca fac astia de la fiat seicento 2 eu fac preorder :)) "
|
3 Attachment(s)
masina lui mike nu e sporting. sportingul are scaune sport, turometru, suspensie sport, bara fatza si spate abarth.
masina lui are bara fatza modificata, praguri abarth si jante pe 13" de seicento sporting, seicento-urile sporting au motor 1108 cmc , nu exista dupa anu 2000 motoare de 900 cmc din cauza normei de poluare. si eu vreau sa imi iau un seicento... dar sa fie sporting abarth ... nu seicento normal modificat in sporting. am pus si ceva poze cu seicento , cel negru fiind sporting abarth:). |
Omule...
1) da Mike are motoru de 1100 cmc ;) 2) EU AM VAZUT SEICENTO SPORTING Fara scaune sport si bla bla bla cum spui tu ;) 3) Mike are Fiat Seicento Sporting 4) Ca exista si ABARTH edition...asta e cu totul altcva....tu vrei Fiat Seicento Sporting Abarth edition....cu scaune sport, suspensii, evacuare, bara rigidizare, jante, si toate celea (mie personal nu imi place tuningul [estetic] de la Abarth pe Seicento.) 5) In anul 2001 Fiat produce modelul seicento cu motor de 900cmc ;) deci WRONG AGAIN (daca nu ma crezi cauta pe net si ai sa vezi oameni care vand F. Sei din 2001 ;) 900cmc ) 6) Culmea...acum cativa anisori Sportingurile erau cele cu motor de 900 ;) (ce iti spune eu acum is informatii luate de la polonezi de pe forumuri si researchuri) 7) Daca vrei sa deosebesti un Fiat Seicento Normal de unul Sporting te uiti imediat la 1) cum is blocurile de semnalizare ;) is galbene...e normal. is albe e sporting ;) 2) te uiti la bara fata care difera ;) Si multa bafta la cumparat masinuta!!! Si apoi la tunarit si tot ceea ce vrei tu :) Poate facem peste ceva timp un Seicento meeting :D CA VAD K SE STRANGE LUMEA BAZAT!!! |
2 -> atunci tu cu ce definesti cuvantul sporting? sportingul e un fiat 600 normal ? ai cautat de curios Fiat Seicento din anu 2005, sa vezi ca sunt si cu blocurile de lumini albe, si bara fatza nevopsita? ala e sporting?
3 -> nu are, m-am uitat pe net si toate sportingurile, si alea care nu sunt abarth au turometru :) 4 -> difera cred sporting simplu fata de abarth, dar nu chiar asa de mult 5 -> tot ce e posibil, cred ca am iterpretat ruinat eu informatia gresit de pe un site :( 6 -> daca sportingul are motor de 900 cmc si putere mai mica decat ala de 1108, de ce e sporting? 7 -> la masina lui mike nu e bara fatza de sporting, e mult diferita de ce are el pe masina, bara de sporting are inglobat in ea 2 faruri de ceata. Din ce zici tu Sportingul e varianta mai slaba, cu motor de 900 cmc, fara suspensii cu semnalizari albe si cu bara fatza modificata. atunci de ce e sporting? |
Man...nu ai inteles deloc ceea ce trebuia :) Sa te lamuresc putin...sportingul la inceput (DECI, LA INCEPUT) a avut motorizarea mai slaba :) ( DC? uite asa :) nici eu nu stiu de ce...)...si oricum...nu are rost sa ne mai "certam" acum pe tema asta ;) Stiu ce vb. si poate ma insel si eu in unele privinte dar cum se spune...ce'i in mana nu'i minciuna ;) (SI RECUNOSC CA NU STIU TOT CE MISCA IN UZINELE FIAT!!! Daca pe aia pune turometru...daca pe aia nu pune...etc)
|
noi sa fim sanatosi, si la cat mai mult tuning a seicentourilor :D
seicento sau punto sporting ... my ***ure car :) |
1 Attachment(s)
;) Sweet ;)
|
In legatura cu discutia voastra despre modele Fiat Seicento cred ca pot sa lamuresc eu problema care sta cam asa:
-Model Fiat Seicento Young fab.1999-2001 a fost cel cu motor de 900 cmc si semnale galbene. -Model Fiat Seicento Sporting fab.2002-2004sau2005 a fost cel co motor de 1108 cmc si cu semnale albe. -Model Fiat Seicento Abarth a fost fabricat odata cu cel Sporting dar a avut motor de 1300 cmc,turometru pe bord si alte inbunatatiri. La un moment dat Fiat Seicento a fost scos din productie in 2005 pentru ca Fiat sa realizeze ca a facut o prostie si a fost reintrodus in productie in 2006 dar cu mai multe inbunatatiri(Bari fata+spate+oglinzi vopsite in culoarea masini). Asa ca pe scurt cam asta este povestea Fiat Seicento care intradevar este o super masina la talia ei. Si apropo inainte de Punto am avut un Seicento Sporting de 1108 cmc timp de trei ani si 50 000Km.A fost super. Bafta tuturor posesorilor de Fiat Seicento,si la mai mult tuning. |
Ai perfecta dreptate!!! Eu nu am fost asa de informat dar ceea ce ai spus a confirmat faptul ca ce stiam, stiam bine :) dar nu cu exactitate!!! Oricum e o super doooper masina :) (Nu Stiam k Abarthu avea 1300cmc)...oricum...e prea tare Seicento!!!
|
Seicento S `Sporting` are numai motorizari 1008 cc MPI.... turometru si non`turometru este doar o simpla optiune exact cum este ABS si fara ABS sau cu Airbag si fara Airbag
deci exista Seicento Sporting `troaca`.... stiu asta pentru ca tocmai ce mi`am achizitionat si eu o astfel de buburuza si sunt foarte multumit de ea, tzinand cont ca am facut trecerea de la un Oltcit *si eram mare fan Oltcit :P |
Nenea...da..tu asta nou venitu :)) ...phai...uite cum sta treaba ;) Seinceto Sporting...sau cum vreti voi sa ii spuneti a avut si motor de 900...acum are motor de 1.1 ;) si faza cu turometru o stii bine ;)
SI VREAU SA ITI UREZ MULTA BAFTA CU MASINUTA!!! Si ma bucur sa vad k mai trece o zi mai intra un seicento owner pe site :) BV!!! Si serios...haideti sa incetam sa ne contrazicem k Seicento are asa...BA NU...K Seicento are asa...xact cum spune DYA mai sus...sunt diferite dotari standard si optionale...deci...ne contrazicem degeaba la o adica!!! PEACE!!! Over & Out |
... nu am intrat sa ma cert sau sa ma contrazic ... doar ma bagam in seama:P
PEACE man... |
2 Attachment(s)
bine v-am gasit! tocmai am cumparat un fiat seicento, nu e pt mine, ci pt sor-mea, dar l-am condus mai mult ca ea si masina ma lasa cu gura casca. imi vine sa-mi vand accentul si sa-mi iau una si eu.
si acuma cateva detalii despre masina: an2001, km 105.000, abs, 2x airbag, motor 1,1. Masina consuma 6 in oras si 4 in afara, asta testat la aceeasi pompa cu plinul facut. singurul lucru ce nu-mi place e stabilitatea in curbe, probabil ca am cauciucuri subtiri, de 145/70 R13. si inca un lucru, e f rigida masina, pe piatra cubica te zdruncina rau. Masina e adusa din germania, are kit ambreiaj nou, alarma inchidere, mp3 player. Va atasez si o poza. astept pareri |
Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos{oasa}
Pune cauciucuri pe 165/55 R13 70H si n`o sa mai ai probleme in curbe. Suspensia da asa este, dar imi place te crezi in curse:P Ce sa mai spun, este o masina fantastica. Itzi ofera o senzatzie super cand depasesti masini serioase, raman masca cand te vad ca treci cu buburuza pe langa ei. ...bafta... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning