Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   fete la cursele ilegale (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/37-fete-cursele-ilegale.html)

tekno 21-10-03 18:57

Tyra....
u ce sex reprezintzi?is tare nedumerit :lol: :lol: :lol:

Gabi 22-10-03 18:58

tekno: dupa nume se pare ca e fata... Eu pariez ca e fata :lol:

tekno 22-10-03 19:01

dupa nume normal ca e fata.....
da s-ar putea sa ne inshelam....
de ex daca apare unu ce ishi pune numele mercedes shi defapt nu e fata
:lol: :lol: :lol:

Anonymous 24-10-03 21:26

Micutzu

:lol: Misto subiect despre ilegale

tekno 24-10-03 23:35

FT

pai in orice discutzie e un subiect interesant femeia nuh?
:roll:

Gabi 24-10-03 23:41

Micutzu_NSL: am si eu o intrebare :)
NSL stiu ca are Silvia la masina, so... tu esti Silvia... sau cine ? :lol:

Geo 25-10-03 00:06

Poate e o combinatie fatala intre BMW-ul NSL si Micutzu :lol: !

Gabi 25-10-03 00:21

Cine stie... la cat de avansata este tehnica in ziua de azi totul e posibil. Totusi, eu raman curios... Astept un raspuns :)

tekno 25-10-03 18:08

singurele femei din CNR au ratat azi un derapaj controlat.... shi au facut un tet-a-que (sau cum masa se scrie)

Gabi 25-10-03 20:34

tekno: or fi ele singurele femei... da-ti spun ca sunt prea bune in ceea ce fac ( pentru niste femei ). Sunt juma' de fan Carmen Berghea/Gabi De Reu :lol:

PS: VW Golf III Kit Car alb cu nr. ce concurs 30 l-ai vazut? Cum a mers? Dar Pitigoi? EVO VII-le nergu.

tekno 25-10-03 23:46

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
tekno: or fi ele singurele femei... da-ti spun ca sunt prea bune in ceea ce fac ( pentru niste femei ). Sunt juma' de fan Carmen Berghea/Gabi De Reu :lol:

PS: VW Golf III Kit Car alb cu nr. ce concurs 30 l-ai vazut? Cum a mers? Dar Pitigoi? EVO VII-le nergu.

a mai fost inca o femeie in raliu: Gina Pistol :lol:

am vazt golfu... a mers chiar mishto... pitzigoi mi-a placut mult pe urcare la dangau... la coborare a venit foarte tarziu...

pana acum marishca e primul... nush ce a patzit ilina.. nu l-am vazut deloc pe dangau...

maine nu cred ca ma duc decat in faget... deshi parca m-ash duce shi pe danagu iar.. da ni cam varza mashina :x

Gabi 26-10-03 00:14

tekno: merci pentru informatii.
Ti-am zis ca ori Marisca ori Ilina castiga la voi.
Ia zi-mi, Leu si Giri s-au vazut ?

PS: Pitigoi nu cred ca termina :cry:

tekno 26-10-03 22:42

CNR

pana la urma a cashtigat Leu :cry: :cry: :cry:
Morar pe 2.... macar akolo clujeanu nostru (a fost penalizat 10 sec)
din cate am auzit, marishca s-a intalnit cu un tractor pe traseu :cry: a pierdut mult timp... pe ultima proba Sorin Badea shi-a rupt bratzu dr fatza shi a blocat traseul vreo 5 minute... s-a format o coloana destul d emare dupa el... shi am apucat sa vad Golfu de mai aproap, Gina pistol s-a daty jos sa filmeze :)
am fost shi la premiere shi a fost o faza nasoala de tot... singura echipa inscrisa oficial in raliu OMV Rally Team, a luat locu 1 pe echipe :lol: iar cand preshedintele de echipa s-a urcat pe podium... a alunecat shi a cazut ...
in mare a fost mishto, shi ashtept campionatu de anu viitor... la anu sper sa ma duc shi la alte raliuri decat la cj...

Anonymous 27-10-03 10:08

Alo baieti e pagina de curse ilegale!!! :D Raliul este o competitie legala pana la ora actuala! :)
Legat de intrebarea de ce are Micutzu \"NSL\" la nick! No Speed Limit!

tekno 27-10-03 12:35

ilegale....

mkay... sorry am fost off topic
mkay... cam grreu.. da am intzeles shi yo dc NSL :lol:

All times are GMT +2. The time now is 21:47.

- Copyright 2026 4Tuning