![]() |
Tyra....
u ce sex reprezintzi?is tare nedumerit :lol: :lol: :lol: |
tekno: dupa nume se pare ca e fata... Eu pariez ca e fata :lol:
|
dupa nume normal ca e fata.....
da s-ar putea sa ne inshelam.... de ex daca apare unu ce ishi pune numele mercedes shi defapt nu e fata :lol: :lol: :lol: |
Micutzu
:lol: Misto subiect despre ilegale
|
FT
pai in orice discutzie e un subiect interesant femeia nuh?
:roll: |
Micutzu_NSL: am si eu o intrebare :)
NSL stiu ca are Silvia la masina, so... tu esti Silvia... sau cine ? :lol: |
Poate e o combinatie fatala intre BMW-ul NSL si Micutzu :lol: !
|
Cine stie... la cat de avansata este tehnica in ziua de azi totul e posibil. Totusi, eu raman curios... Astept un raspuns :)
|
singurele femei din CNR au ratat azi un derapaj controlat.... shi au facut un tet-a-que (sau cum masa se scrie)
|
tekno: or fi ele singurele femei... da-ti spun ca sunt prea bune in ceea ce fac ( pentru niste femei ). Sunt juma' de fan Carmen Berghea/Gabi De Reu :lol:
PS: VW Golf III Kit Car alb cu nr. ce concurs 30 l-ai vazut? Cum a mers? Dar Pitigoi? EVO VII-le nergu. |
Quote:
am vazt golfu... a mers chiar mishto... pitzigoi mi-a placut mult pe urcare la dangau... la coborare a venit foarte tarziu... pana acum marishca e primul... nush ce a patzit ilina.. nu l-am vazut deloc pe dangau... maine nu cred ca ma duc decat in faget... deshi parca m-ash duce shi pe danagu iar.. da ni cam varza mashina :x |
tekno: merci pentru informatii.
Ti-am zis ca ori Marisca ori Ilina castiga la voi. Ia zi-mi, Leu si Giri s-au vazut ? PS: Pitigoi nu cred ca termina :cry: |
CNR
pana la urma a cashtigat Leu :cry: :cry: :cry:
Morar pe 2.... macar akolo clujeanu nostru (a fost penalizat 10 sec) din cate am auzit, marishca s-a intalnit cu un tractor pe traseu :cry: a pierdut mult timp... pe ultima proba Sorin Badea shi-a rupt bratzu dr fatza shi a blocat traseul vreo 5 minute... s-a format o coloana destul d emare dupa el... shi am apucat sa vad Golfu de mai aproap, Gina pistol s-a daty jos sa filmeze :) am fost shi la premiere shi a fost o faza nasoala de tot... singura echipa inscrisa oficial in raliu OMV Rally Team, a luat locu 1 pe echipe :lol: iar cand preshedintele de echipa s-a urcat pe podium... a alunecat shi a cazut ... in mare a fost mishto, shi ashtept campionatu de anu viitor... la anu sper sa ma duc shi la alte raliuri decat la cj... |
Alo baieti e pagina de curse ilegale!!! :D Raliul este o competitie legala pana la ora actuala! :)
Legat de intrebarea de ce are Micutzu \"NSL\" la nick! No Speed Limit! |
ilegale....
mkay... sorry am fost off topic
mkay... cam grreu.. da am intzeles shi yo dc NSL :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:47. |
- Copyright 2026 4Tuning