![]() |
Re: VW - DIY (Do it yourself)
deci..as vrea sa imi vopsesc....."logo-ul" vw de pe portbagaj.....am golf variant....si e diferit de golf 4 "micut":lol: deaorece are incuietoare la portbagaj acolo.....in fata am inteles ca trebuie sa scot..grila...:sad:...ceva sfaturi idei ?
|
unde sau cum as putea sa imi schimb culoarea la ceasurile de bord din negru in alb la un g3 cu autocolant sau altceva (0-220km,5000rot/min)
|
Salut aici cred ca ar fi cel mai bine sa intreb cum sa dau bratul bascula fata la golf 4, am putine cunostinte de mecanica...dar zic ca ma descurc. As vrea sa stiu cam ce chei imi trebuie si la ce sa am grija cand umblu pe acolo, e neaparat sa verific unghiurile?? eu depresez pivotul si cam atat nu?
|
Salutare..sper k am postat unde tb...
Am o problema la masina din semnatura, nu imi merge stopul suplimentar pe frana, lumina din portbagaj, lampa din portiera stanga fata-mentionez k becurile, ledurile nu sunt arse...si nu stiu exact unde sa ma uit ptr a verifica firele ...sau unde ar fi o priza ceva...m am uitat eu in mare...dar nu prea mi am dat seama..si ma gandesc k poate a mai avut vreunul din voi o problema asemenatoare...mc mult...bafta |
1 Attachment(s)
pentru stopul suplimentar...fire rupte in burduful stanga de la haion
|
Salutare,
Vreau să schimb şi eu ceasurile de bord. la droaga mea de 1.4 am ceas în loc de turometru şi am decis să pun unele cu turometru şi 220km/h. mă poate ajuta cineva cu un tutorial? |
din cate am inteles trebuie doar sa schimbi ceasurile pe care le ai acum, cu unele cu turometru si se conecteaza mufa. daca scoti ornamentele de plastic din bord , cu putina rabdare, vei intelege cum se demonteaza si cam asta e !
|
Quote:
|
eu aici am gasit tot
http://forums.vwvortex.com/showthrea...3#post18980364 |
1 Attachment(s)
Eu am sortat de pe site-ul respectiv cateva si le-am pus prima oara aici
Mentionez ca marea majoritate sunt pentru VW GOLF 3.... uitasem: poza de mai jos e cu tabloul de sigurante... |
Quote:
|
Quote:
|
A schimbat cineva materialul de la plafonul unui golf 3?
|
1 Attachment(s)
si pe mine m-ar interesa faza asta cu plafonul (retapitare), pana acum am gasit asa ceva Attachment 2081215
s-ar putea sa ajute la demontare si asta http://www.diynexus.com/vw/mk3_remov...headliner.html |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
- Copyright 2026 4Tuning