Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Care e cea mai tare masina din Tulcea? (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/36680-tare-masina-tulcea.html)

flmoise 30-05-07 14:36

Re: Care e cea mai tare masina din Tulcea?

zici ca peste 3 saptamani o sa fie gata?
sau in 3 saptamani o sa incepi sa lucrezi la ea?
in mod sigur am sa te vizitez acolo!

mikafly 30-05-07 15:37

Quote:

Originally Posted by flmoise (Post 925537)
zici ca peste 3 saptamani o sa fie gata?
sau in 3 saptamani o sa incepi sa lucrezi la ea?
in mod sigur am sa te vizitez acolo!

Cam in 3-4 saptamani ma apuc de ea..o sa fie gata cam in 2 luni cred eu...sunt cateva piese care trebuie sa vina din Argentina.....si cateva care trebuiesc facute manual....si nu am d egand sa dau buleala..deci li se vor acorda timp pt manufacturare.....
Eu vreau si vopsitorie.....si mai multe...dar o sa vad la momentul respectiv.....e posibil sa nu ma incadrez deloc in buget.....deci voi vedea pe moment.
Dupa cum ma cunosc...toti banii se vor duce in motor........

flmoise 30-05-07 16:43

o sa te urmaresc cu placere :) a...si la vopsitorie ...poate ce combinam!!! ca am si eu de vopsit masina!

22xpg 17-12-07 04:41

salut..eu sunt din galati..din cate am vazut pe aici pe forum..daca aveti acea delta...care versiunea hf standard are 5 secunde suta din fabrica...220 cp stock...4x4...pregatita de raliu...isi bate joc de 645...si se distreaza cu s4...parerea mea..

U_TUNING 20-12-07 22:04

eu spun k sunteti varza:)) racerii de pe 4tuning...adik virtuali(racerii de liniutze pe hartie)....vb lu X-Ray...TASTATURISTI:))

jipy_4u 21-12-07 15:27

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 1255892)
eu spun k sunteti varza:)) racerii de pe 4tuning...adik virtuali(racerii de liniutze pe hartie)....vb lu X-Ray...TASTATURISTI:))

da u de unde ai mai aparut mah...nai ce face pe la galatzi..stai mah tata in treaba ta...stii u ce se intampla noaptea prin tl ... ??? vad ca te bagi peste tot..si pe la club si oriunde...dute frate la sectiunea GALATI si fa legea acolo ;)

U_TUNING 21-12-07 16:03

aaaaaaaaa sh........t m-ai prins...app vezi k ai 17 anisori....intoarce-te la NFS-ul tau....lasa baietii mari in pace

jipy_4u 21-12-07 17:59

si daca am 17 ani ce nu pot avea masina sau ce ? poate am pus la buleala 17 ani....problem ??? uite ca am o masina si din ianuarie daca e vreme frumoasa intra in reparatzii capitale(daca nu aman pana in martie)...asa ca nu te mai ...atata pe tn ca nu stii ce vb ;)

o sa fie przentata si p forum ca sa nu zici ca vb prostii ;)

U_TUNING 22-12-07 00:38

aaaaaaaaaaaaaa shhhh............t era sa fac pe mine:))....

webcathos 22-12-07 11:00

Mai ''baiatule mare'' gata cu discutiile de genul asta...ori ne lasi ori schimbi subiectele discutiei!!!!

KAB 22-12-07 11:05

ce rau esti tu u tuning, probabil n-ai impresionat pe nimeni in galati si ai venit aici... unde se pare ca starnesti amuzament "tataie" daca tot te crezi mai batran si mai experimentat ca noi...ma abtin sa mai postez dupa repercurisunile ce vor urma...nu merita, LA MULTI ANI!

vlad_Mafiotu 22-12-07 15:26

u tuniing la multi ani sa traiesti !

22xpg 22-12-07 16:29

cathos, nul baga in seama pe utuning.....gyovanni here...:DDD

U_TUNING 22-12-07 21:55

u parca erai din Galati ''frate''?!?!?!?! ce faci ?? tii cu lupul??

22xpg 22-12-07 23:03

de obicei tin cu aia care au dreptate...nu tin neaparat cu cei din orasul meu...in plus webcathos a stat oleaca de vreme prin galati...

All times are GMT +2. The time now is 08:13.

- Copyright 2026 4Tuning