![]() |
Re: dacia logan-cluj
La primele poze aveai eleronul ala simplu care mi se pare chiar super ok, nu imi spui de unde l-ai luat, sau daca il mai ai pe cel vechi si e in stare buna, si ai fi dispus sa il vinzi, imi spui un pret ? Mersi
|
exterior 10
interior nush ink (dar din ce zici 10) ai de gand sa faci si ceva modificari ce tin de putere?? aveai de gand sa o modifici cand ai cumparat-o??? |
sincer e a unui prieten de-al meu si l-am cunoscut cand a venit sa ii montez pragurile si eleronul.apoi i-am zis ca is cam urate pragurile ,,apoi a venit sa ii modific putin barile si apoi s-a enervat si a zis: ufo,cand am bani te sun!!! si dupa 7 -8 luni m-a sunat si ne-am apucat de treaba .simplu a predat banii,dupa ce am comandat ce era de comandat a lasat masina si a zis ca vine dupa ea cand e gata :D
eleronul e de vanzare la fel si barile si pragurile ..impreuna la 300 euro am promisiuni dar care vine cu banii primul ..castiga :D separat eleronul e 150 ron |
acum m-am uitat, evacuarea nu a vazut-o nimeni??? :)))))))))))
am schimbat-o cu una dubla dar am uitat sa mentionez :)) |
misto evacuarea, ne-ai promis poze cu interiorul
|
stiu doggy.am facut dar nu are omu card readeru la el.maine fac cu alt aparat..oricum maine predau masina la proprietar.asa ca tre neaparat s amai fac ceva poze ca am montat si xenoanele...arata mortal
tre sa mai vina ceva becuri albe ca acum is cam galbui halogenele si faza lunga |
arata bine masina,felicitari
|
cel mai tare logan , e faina combinatia rosu cu negru
|
sunt curios cum o sa iasa dacia 1100
|
.........................:D
|
6 Attachment(s)
in sfarsit cateva poze cu interiorul ..si aceste poze au fost facute chiar ianinte sa termin deci am mai avansat putin la interior
ma rog acum masina e gata toata desi ar mai fi loc pt...ceva |
imi place interiorul arata bine combinatia de negru cu rosu.
|
De la ce masina sunt scaunele?
Superb interior |
frumos frumos...
combinatia dintre rosu si negru f reusita nu ar da mai bine cu alt volan ...:rolleyes2 :?: unu mai sport ? |
scaunele sunt de mondeo????
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning