![]() |
cum ziceam dak ajustezi:alte culori stopuri+plasa+bara spate(bine cam mult pt def. cuvantului ajustare) ar iesi ceva
adik trebuie privit asa:ganditzi-va k probabil omu' nu a a vut f multzi bani si a facut ce a putut! |
1 Attachment(s)
dar de motoru' asta de cielo ce zicetzi(omu zice k e turbo)
|
1 Attachment(s)
si nici laNOSul asta n-arata rau(hmm l-ai putea mofdifica asa si in nfs u!)
|
:D
Da normal ca merita atata timp cat e cu gust !
|
nu stiti cat costa jantele alea de pe masina de mai sus
cu 5 spite bifurcate? |
:D eu nu am idee !
Nu am idee !
|
In legatura cu motoru cu turbo:)
da are turbo pe el, si de la aceeasi firma cu prima poza de pe topicu asta...de la BLITz.. gasiti poze multe cu cielo tunate la polonezi pe www.nexia.pl parca era si a lui sebi p-acolo |
btw: jantele mai multe de 200-220euro bucata nu sunt sigur
|
mersi ca eu am vazut de vanzare pe un vito (parca) :lol:
si pretul era de 600 de euro |
E in Italia masina, nu???
A si incearca sa postezi ceva ce nu poate fi definit asa usor prin cuvantul hidos!!! |
n-are cum sa fie 600 nici dk ar fi BBs,crede-ma...ma rog.la preturile de la noi bbs este posibil,sau antera..da alea-s niste copii
|
Eu zic k daca tot ai bani sa bagi intr-un matiz sa arate ca unul din pozele de pe paginile anterioare mai bine iti iei un golfuletz si il prepari ...asta dk nu esti fan Daewoo :):D..pe Cielo mai mere !! :)
|
lexus- are un prieten pe seria 5 asa jante de 17 cred is mortale si lea vandut cu 600 de euro
nu stiu ce firma are pe ele\\ |
1 Attachment(s)
Tuningul pe Matiz nu se poate face decat optic pt ca la un motor de 796 cm cubi nu ai ce sa faci.
|
1 Attachment(s)
Tuningul pe Matiz nu se poate face decat optic pt ca la un motor de 796 cm cubi nu ai ce sa faci.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:30. |
- Copyright 2026 4Tuning