![]() |
Quote:
|
Re:
Quote:
|
yep. dar 100 cp nu sunt suficienti pt caroseria aia greoaia, in special automatica! 316i nu ma indoiesc ca s-a vandut bine pentru ca nu consuma mult... si bineinteles tot bmw e (= frumusete, comfort, optiuni, fiabilitate) dar mie mereu modelul asta mi s-a parut o gluma
0-60mph 11.20s |
Quote:
|
pey consuma k tre sa traga ditai caroseria de bmw,nu k fratii sai mai mari care consuma din \"placere\" .... oricum, O F F T O P I C :!: :roll:
|
Re:
Quote:
|
Nu imi place nici Clio nici Logan de cand au aparut, dar am votat Clio pentru simplul fapt ca numele mashinilor este Renault Clio si DACIA Logan, este o diferenta de 30 de ani de comunism si mentalitati chiar daca nici clio nu e o masina reusita. Pasul gresit a fost facut ca au scos logan-ul, trebuiau sa mearga pe solenza si sa mai astepte sa scoata ceva calumea, Logan si-au batut joc de tot. Eu ma gandesc cu stupoare cand vor vinde in vest ce se va intampla.... Traiasca procesele si oamenii destepti!! :)) V-am salutat!
|
clio clar!pt ca este o masina mult mai pretabila pt drumurile noastre si nicio nu am auzit p cineva sa se planga de ea ,p cand de GOLAN(desi eu nu o numesc masina)am prieteni care se plang
|
1 Attachment(s)
haideti ca revin, am mai pus intrebarea asta pe alt topic tot legat de Clio dar am primit un singur raspuns si nici acela nu era foarte sigur si m-am gandit sa va intreb iar. Ce inseamna acest RNA scris pe usile de la CLIO?
|
Am votat Clio pentru ca e superoir Logan-ului din aproape toate punctele de vedere, mai putin pretul si poate spatiul interior.
|
Clio e mai bun decat Logan cu toate ca au aceleasi motoare numai ca pe clio il ajuta forma caroseriei care la viteze mari pe vitaje are stabilitate mult mai buna fata de Logan care e inlta si ingusta(cu toate ca nu iti dai seama) plus ca la Logan dupa 130 deja zici ca se desface.
|
Clio este parca mai de lux! :)
|
Clio clar......loganul nu este masina......e doar un esec care vroia sa coste doar 5000 de euro. Insa la 5000 de euro nu primesti nimic...a ba pardon ai casetofon :D
|
Bestie,daca nu ai incredere in raspunsul meu intreaba pe forumul reno.Eu iti zic 100% ca RNA e un nivel de echipare,la Clio inainte de face-lift actual.Am avut si eu un Reno Clio Symbol 2000 RNA si un Reno Megane I Coupe,deci mai stiu cate ceva de Reno.Spre deosebire de multi,nu vb ce nu stiu uita-te la cat de putine mesaje am.
|
Hmmm...da ce ziceti de loganul asta?.. AM Project..
http://www.automondial.ro/articles.p...8&type=1003001 |
All times are GMT +2. The time now is 18:24. |
- Copyright 2025 4Tuning