![]() |
Re: detectoare de radar
Valentine1 e marfa , am imprumutat unu de la un preten si mi-a placut la nebunie din prima deoarece spre deosebire de toate antiradarele chestia cu sagetile din fata sau din spate e super nu doar la faptul ca vezi cand te-ar lua din spate insa si cand intalnesti un radar sunt cateodata asa de bine pusi ca virgula chiar stand cu ochin patru nu-i vezi mai nou mizeaza politzai si stau in peco ca ei stiu ca pecourile au camere video si camerele emit un semnal pe care detecoarele le sesizeaza si sa te faca sa crezi ca e de la camerele din peco , aici intervine V1 si nu numai aici iti zice exact si cate detecteaza iar cu ledurile ce indica puterea semnalului elimini ff usor semnalele din peco deoarece nu depasesc 2 maxim 3 linii din totalul de 9 si mai are un avantaj cei de la V1 in suna de 40 $ parca iti pot face pe viitor un upgrade la soft si iti continua garantia totodata in banii astia , el la pretul nou cand mi-am luat si eu unu nu e ieftin ce-i drept luat la negru nu din comert si nu am reusit sa-l gasesc mai ieftin de 1,350 ron cu garantie 2 ani insa am vzt si seconduri in stare ff buna pe la 1.ooo ron si aratau ca noi , acuma voi decideti ce si cum dar ganditi-va de 10 ori innainte sa dati banii pe un detector radar daca vezi da banii pe unu ieftin ieftin isi va face treaba , dupa buget desigur .
|
Quote:
unde ai citit ca s-ar interzice iara ? chiar is curios . |
doar ce am venit de la drum cu bel si sunt f multumit ..... si-a meritat banii
|
Quote:
Quote:
|
eu sunt multumit de el .. il am de 3 ani 4 si n-am luat nici o amenda de viteza cu el ...
|
eu am un cobra 9940 il recomand
p.s. fac circa 7000 km pe luna |
Care credeti ca este mai bun? http://www.valentine1.ro/beltronics-...ctor-radar.php sau http://www.detectoarebune.ro/detecto...ama-ch888.html
Bugetul este de 900 lei. |
n-ai ce face cu 900 lei ptr un valentine1 cel mai ieftin nou pe piatza fara tva nu il iei mai ieftin de 14 mil
|
Macar de-ai apasa pe acel link... e un beltronics rx 65. :)
|
eu cred ca ar trebui sa recitesti ce ai scris tu care e mai bun din valentine si ai pus linku si bell rx si ai pus alt link daca n-ai decat 900 ron de ce mai intrebi ia rx si asta e daca 900 e bugetu , nu-si mai are rost intrebarea ta .
|
Eu cred ca esti obosit. :) Am intrebat care este mai bun: Bel RX-65 sau Maruhama CH-888.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |
- Copyright 2026 4Tuning