Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Alte hobby-uri in afara de masini (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/360-hobby-uri-afara-masini.html)

augustin 26-01-04 11:26

mpa dar de ce esti asa nervos din fire? ti-am zis eu ceva de rau? cred ca reactionezi prea ciudat ...

mpa 26-01-04 11:54

nu dar dc intrebai!!!

augustin 26-01-04 13:45

in primul rand pt ca nu et-am vazut la identitati si in al doilea pt ca pana acum o sapt nu am vazut mesaje de la tine .... se pare ca esti vechi pe aici pt ca eu sunt doar de vreo 3 luni

mpa 27-01-04 15:44

Am mai fost si inainte sub alt nick si mai mult citeam!!! Imi cer scuze daca am suparat vreodata pe cineva cu ceva pe acest forum!!!

xbogdanel 27-01-04 20:26

pai...sa zic si eu hobby-uri..haaa....
inceput...am crescut cu muzica....tare...dovada k tata nu mai aude bine....
am trecut prin mai multe genuri..am stationat (acu) la drum'n'bass si hip-hop...
2 stiluri care merg bine in masina...cu obligatia de a avea un tub mare si o masina rezistenta....

apoi ar mai fi si alte hobby-uri...dar nu prea importante...:)

augustin 27-01-04 21:15

mpa nu ai de ce sa-ti ceri scuze .. aici fiecare isi poate spune parerea iar tu esti binevenit printre noi .. sper ca nu ti-ai facut o impresie proasta ...

TNos 27-01-04 23:40

mai baieti am si eu alte hobby-uri in afara de masini,dar cred ca o sa se uite lumea la mine cam ciudat!asa am eu impresia!am facut si cateva sporturi!
pasiuni:
-inot,tir,judo
-filozofia,istoria,literatura
-teatrul,opera
-muzica veche si simfonica
Autori preferati:Balzac,Victor Hugo,Caragiale,Dostoievski,Shaekspeare
Poeti preferati:Puskin,Eminescu,Arghezi,Byron
Compozitori preferati:Strauss,Mozart,Ravel,Chopin,Tschaikowsky
Filozofi preferati:Kant,Sartre,Rousseau
Formatii si cantareti preferati:Queen,Falco,Elton Jhon,Duran Duran

FiReBuRn 28-01-04 13:28

Un nou hobby.. IESIREA IN ORAS CU PRIETENA ..CU CARE M-AM IMPACAT!!! :wink:

Anonymous 28-01-04 13:55

fireburn felicitari ... un alt hobby dormitul din cauza prietenei de care m-am despartit :D :lol: :lol: :?

augustin 28-01-04 13:57

uitasem sa ma loghez :oops:

aicad 28-01-04 14:34

Tnos: jos palaria si nu cred ca te considera cineva ciudat!!

TNos 28-01-04 16:11

augustine tu macar poti sa dormi,eu innebunesc!si au trecut deja 13 zile!

augustin 28-01-04 16:59

tnos eu dorm in timpul zile ca noaptea nu mai reusesc :D ... oricum sa treaca concediul sa ma duc la munca pt ca daca mai stau singur o sa ma urc pe peretzi

TNos 28-01-04 22:28

eu nu pot inchide ochii,ca imediat ce ii inchid ma gandesc la ea,asa ca incerc sa invat,citesc,urlu prin casa(adica cant),orice numai sa nu-mi las gandurile libere ca fug la ea imediat,desi nu o merita,dar asta e dragostea,dracu' s-o ia de dragoste!

augustin 28-01-04 23:36

tnos femeia e ca o masina .. cateodata nu iti ofera nimic alteori iti ofera totul ... oricum totul trece si tb sa te incurajezi sa treci peste ... la mine e vb de 3 ani de zile ... si uite ca incerc sa nu ma las tras la fund .. sper ca tu vei reusi

All times are GMT +2. The time now is 12:47.

- Copyright 2026 4Tuning