![]() |
mpa dar de ce esti asa nervos din fire? ti-am zis eu ceva de rau? cred ca reactionezi prea ciudat ...
|
nu dar dc intrebai!!!
|
in primul rand pt ca nu et-am vazut la identitati si in al doilea pt ca pana acum o sapt nu am vazut mesaje de la tine .... se pare ca esti vechi pe aici pt ca eu sunt doar de vreo 3 luni
|
Am mai fost si inainte sub alt nick si mai mult citeam!!! Imi cer scuze daca am suparat vreodata pe cineva cu ceva pe acest forum!!!
|
pai...sa zic si eu hobby-uri..haaa....
inceput...am crescut cu muzica....tare...dovada k tata nu mai aude bine.... am trecut prin mai multe genuri..am stationat (acu) la drum'n'bass si hip-hop... 2 stiluri care merg bine in masina...cu obligatia de a avea un tub mare si o masina rezistenta.... apoi ar mai fi si alte hobby-uri...dar nu prea importante...:) |
mpa nu ai de ce sa-ti ceri scuze .. aici fiecare isi poate spune parerea iar tu esti binevenit printre noi .. sper ca nu ti-ai facut o impresie proasta ...
|
mai baieti am si eu alte hobby-uri in afara de masini,dar cred ca o sa se uite lumea la mine cam ciudat!asa am eu impresia!am facut si cateva sporturi!
pasiuni: -inot,tir,judo -filozofia,istoria,literatura -teatrul,opera -muzica veche si simfonica Autori preferati:Balzac,Victor Hugo,Caragiale,Dostoievski,Shaekspeare Poeti preferati:Puskin,Eminescu,Arghezi,Byron Compozitori preferati:Strauss,Mozart,Ravel,Chopin,Tschaikowsky Filozofi preferati:Kant,Sartre,Rousseau Formatii si cantareti preferati:Queen,Falco,Elton Jhon,Duran Duran |
Un nou hobby.. IESIREA IN ORAS CU PRIETENA ..CU CARE M-AM IMPACAT!!! :wink:
|
fireburn felicitari ... un alt hobby dormitul din cauza prietenei de care m-am despartit :D :lol: :lol: :?
|
uitasem sa ma loghez :oops:
|
Tnos: jos palaria si nu cred ca te considera cineva ciudat!!
|
augustine tu macar poti sa dormi,eu innebunesc!si au trecut deja 13 zile!
|
tnos eu dorm in timpul zile ca noaptea nu mai reusesc :D ... oricum sa treaca concediul sa ma duc la munca pt ca daca mai stau singur o sa ma urc pe peretzi
|
eu nu pot inchide ochii,ca imediat ce ii inchid ma gandesc la ea,asa ca incerc sa invat,citesc,urlu prin casa(adica cant),orice numai sa nu-mi las gandurile libere ca fug la ea imediat,desi nu o merita,dar asta e dragostea,dracu' s-o ia de dragoste!
|
tnos femeia e ca o masina .. cateodata nu iti ofera nimic alteori iti ofera totul ... oricum totul trece si tb sa te incurajezi sa treci peste ... la mine e vb de 3 ani de zile ... si uite ca incerc sa nu ma las tras la fund .. sper ca tu vei reusi
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:47. |
- Copyright 2026 4Tuning