![]() |
Re: Pleoape Cielo
Quote:
|
Cu alte cuvinte modelul pe care il faci tu....:).Si eu sunt de aceeasi parere cu tine din mom ce am acel model pe masina.
|
2 Attachment(s)
eu mi-am facut niste pleoape destul de dragutze cred yo,sunt provizorii pt ca in curand o sa-mi bag de fibra...nush cum sa bag poza...ma mai chinui putzin:P
|
Quote:
|
salut!sunt din craiova.la fel ca cele din poza pe care le vrei le am si eu;) tot baiatul mi le-a facut!e de treaba si ti le face cum vrei...dak vrei poze uite id:blue_eyes_20cm si mai vb
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Un alt model aici.Daca va place.Sincer mie mi-ar place.Dar mam cam plictisit de model.Vreau altul acum.
|
1 Attachment(s)
am un set de pleoape de vanzare. am comandat-o si eu si la montare am observat ca nu merge cu rama cromata de la radiator. in rest se potrivesc bine (sunt albe) atasez si cateva fotografii
|
Cu cat le dai?
|
50 RON cer pe ele. eu am cumparat cu 40 RON+10 RON vopsitul.
|
Pai si eu, de ex, ce sa fac cu vopseaua ta? o cojesc si ti-o dau inapoi :lol: deci ajungem la 40 ron... ideea e ca mie nu mise par bine finisate si egale :(
|
ce urat arata acolo gti`ul.
oricum modelul nu`i urat. mai sunt ceva ciudatenii pe la bazar la 30 ron orice model de pleoapa |
Vreau si eu pleoape rakmad!!!!
|
3 Attachment(s)
Dar ale mele va plac?
|
:omfg: Banda izolatoare?:weirdface :chainsaw: :confused2 :nosebleed :blink: mai pun multi omuleti? :lol: adica nu, mie nu imi place. mai lipseste vulturul pe capota si stropitorile cu led:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:25. |
- Copyright 2026 4Tuning