![]() |
Eu pot spune ca am realizat mai mult.Poate nu eu personal, dar firma de tuning la care lucrez cred ca reusit mai multe chestii frumoase...n-are rost sa mai scriu exemple.
|
un vot pentru Mondeo din partea mea
307CC: -nu imi place sopiler-ul spate, gen Ferrari F50 -pleoapele sunt mari si puse aiurea -toba, puteau sa puna una mai mare si incadrata mai bine in \"gaura\" aia -nu prica prea bine spoilerul fata...adik e pus stramb -nu imi plac prizele (parca le-am mai vazut pe un 206, si aduc aminte de Ferrari F50) cand e decapotata da bine spoilerul Nubira: -bara fata Skoda Octavia '99 -fustele de la aceeasi bara -incearca sa scoti siglele DW si Nubira -niste jante mai mari,ce spui? Am dat votul Mondeo-ului pentru f multe motive. unu din ele: este ceva ORIGINAL.UNIC. celelalte motive le gasiti in thread-ul \"Sa vorbim despre Mondeo 2003\". si sunt destule :) cam atat... bafta 8) |
Re:
Quote:
|
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
[quote=\"alexutzu\"]
Quote:
|
Re:
Quote:
Gluma Buna!!! Tu cam de cat ai vrea??? Stock erau de 14 si acum are de 16. Cam cat de mari crezi ca mai intra??? |
nu aveam de unde sa stiu k sunt p 16\"
mi s-au parut pasajele rotilor cam mari...parerea mea |
Nu prea mi se pare original Modeo acela...e o Solentza rojie [AZMul] cu ac kit pe ea ! ;)
|
Re:
Quote:
Exact ce am gandit eu cand am vazut pozele! Rice , rice si extreme rice (mondeo) O sa fac si un test sa vedem daca se confirma treaba asta! Votat 307CC care inafara de eleron mi se pare cel mai reusit, pe doi ar fii Nubira si pe ultimul Mondeo. Sunt surprins sa vad ca nici una din aceste masini nu e lasata! Intr-un fel inteleg ca e din cauza gropilor, dar totusi.... 307-ele are chiar potential sa arat super cu suspensia lasata, eleronul scos si niste jante de 17. |
pimp_lex.. pur si simplu` nu mai trebuie lasata..
Sta in curbe, de parca ar fi lipita.. Jantele vin in max 1 luna jumate..dar tin sa precizez ca sunt pe 18 nu pe 17 :) Mai vin flapsuri de pus, peste tot.. cand se duce zapada.. neoanele cand da caldura.. si nu stiu cine zicea ceva de toba.. daca te crezi mare cunoscator.. toba aia pe care o vezi, e toba stock, absolut nici o modificare. a, vorbesc de 307 cc 8) |
vreau sa va intreb dintre astia care tot criticati munca lu kid si etc...ati vazut vreodata un spoiler tunat....cum arata din ce e facut etc ? va zic io
e facut tot din fibra..exact la fel ca cele de la kid... dar pe ala dai 500 de euro ca e orijinal.... ala orijinal il spargi de 100 de ori mai repede pt ca este foarte subtire...si se mai crapa si de la griblura....deci nu merita in ROMANIA! eu am avut pe fatza seidl...orijinal....si lam spart dupa 1 sap.... o trebuit sa ma tot duc cu el la reparat...si lam vandut dupaia.... |
Am votat cu Nubira deoarece o consider modificata pe gustul meu... :D ..dar nici celelalte 2 masini nu sunt mai prejos pe locul 2 Peugeot si pe 3 Mondeo:D
ps: gusturile nu se discuta |
Re:
Quote:
-am zis de 17 care sa fie un compromis cat de cat intre look si performante.Si la 17 se pierde din acceleratie, dar la 18 o sa fie chiar mai rau, acum daca pe om nu-l intereseaza cursele, numai esteticul, e mai de show pe 18 bineinteles -neonele la ce-i trebuie? |
Nubira deoarece este destul de reusita pt un daewoo, am mai vazut de cateva ori masina prin ploiesti si spre cheia si chiar mi-a placut, parca e imbinata mai bine decat celelalte, exista o anumita continuitate a caroseriei.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:28. |
- Copyright 2026 4Tuning