![]() |
Re: Visele noastre in domeniul auto
am un vis! sa pot sa conduc , sa pilotez, sa modific, sa ajut si pe altii sa faca acelasi lucru, fara ca asta sa insemne falimentul meu financiar!
nu ma intereseaza marca...si nici nu visez la o masina de-a gata(bugatti sau mclaren) dar as vrea ca sa ma pot implica personal in proiecte ... |
Quote:
|
nimik...
|
Sper sa am un Hummer....H2-ul :D
|
Scuza-ma k ma bag in busturile tale dar sincer ce vezi la un H2 as fii curios , am mai intrebat multa lume ce vede la masina aia si 95% din ei mi-au spus ca e mare .... atat ... ma rog scuze inca o data , si mie in plas SUV dar eu as alege un Land Rover Range Rover ...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Bmw e46 m3 + horsepowerfreaks turbo.
Asta e!!!Asa ceva as vrea!!! |
Quote:
|
DOAMNE voi va uitati la data inainte sa scrieti?
13-03-07, 20:01 |
Quote:
|
Si c-ul ala e al tau sa inteleg? daca DA scapa-te de dungile alea cromate de la faruri stopuri si ce-ai pus tu pe el, lasa-l cum a iesit pe fabrica altfel o dai in kitch,tiganie.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1206232 Attachment 1206233 Attachment 1206234 |
masinile postat de tine au un nivel f ridicat de mofidicare, pe cand a ta NU, de aceea e bine sa o lasi cat mai clean, totusi e MERCEDES ( lux ). O folie ii ajunge, poate jante mai late cu buza(asta daca ai bani de ceva adevarat nu turcesti---sunt frumoase si astea de pe ea).
Daca nu ma crezi, poti face un topic cu vot.. adica pui masina ta si intrebi " Va place cromul de la far/stop? DA sau NU " iti garantez ca toti vor spune NU. |
[/QUOTE]Timp din pacate nu prea am.... masina o conduc 3 saptamani la fiecare 5 luni in rest sta la garaj. Deci la ce bun? am vrut s-o "rujez" si atat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:31. |
- Copyright 2026 4Tuning