Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Visele noastre in domeniul auto (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/35741-visele-noastre-domeniul-auto.html)

flmoise 09-11-08 15:24

Re: Visele noastre in domeniul auto

am un vis! sa pot sa conduc , sa pilotez, sa modific, sa ajut si pe altii sa faca acelasi lucru, fara ca asta sa insemne falimentul meu financiar!
nu ma intereseaza marca...si nici nu visez la o masina de-a gata(bugatti sau mclaren) dar as vrea ca sa ma pot implica personal in proiecte ...

T-E-N 11-11-08 23:34

Quote:

Originally Posted by flmoise (Post 1853106)
am un vis! sa pot sa conduc , sa pilotez, sa modific, sa ajut si pe altii sa faca acelasi lucru, fara ca asta sa insemne falimentul meu financiar!
nu ma intereseaza marca...si nici nu visez la o masina de-a gata(bugatti sau mclaren) dar as vrea ca sa ma pot implica personal in proiecte ...

si ce te retine ? :D

flmoise 12-11-08 08:05

nimik...

11KPO 04-02-09 22:50

Sper sa am un Hummer....H2-ul :D

vely_brabus 12-02-09 20:27

Scuza-ma k ma bag in busturile tale dar sincer ce vezi la un H2 as fii curios , am mai intrebat multa lume ce vede la masina aia si 95% din ei mi-au spus ca e mare .... atat ... ma rog scuze inca o data , si mie in plas SUV dar eu as alege un Land Rover Range Rover ...

11KPO 13-02-09 04:58

Quote:

Originally Posted by vely_brabus (Post 2061936)
Scuza-ma k ma bag in busturile tale dar sincer ce vezi la un H2 as fii curios , am mai intrebat multa lume ce vede la masina aia si 95% din ei mi-au spus ca e mare .... atat ... ma rog scuze inca o data , si mie in plas SUV dar eu as alege un Land Rover Range Rover ...

da e mare si asta e important mie imi place.. am un chrysler 300 c si mi se pare mica.. ce party as face eu intr-un hummer 2 :lol:

brailaro 15-02-09 15:49

1 Attachment(s)
Bmw e46 m3 + horsepowerfreaks turbo.
Asta e!!!Asa ceva as vrea!!!

lulu_607 04-12-09 14:14

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 796236)
La ce anume visati , ce v-ati dori sa aveti urmatoarea masina etc.
Eu personal mi-as dori un Mercedes clasa C modelul anterior nu cel care a iesit acum , Audi A3 sau Volvo C30 .

un C asa? https://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=2630

Eugen_TL 04-12-09 14:21

DOAMNE voi va uitati la data inainte sa scrieti?
13-03-07, 20:01

lulu_607 05-12-09 00:13

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 2861200)
DOAMNE voi va uitati la data inainte sa scrieti?
13-03-07, 20:01

Ideear era ca aveam acelasi "vis in domeniul auto" si eu am reusit sa-l implinesc. Sincer nu m-a interesat data postarii; pur si simplu rasfoiam prin topicuri si mi-a placut titlul.

Eugen_TL 05-12-09 17:11

Si c-ul ala e al tau sa inteleg? daca DA scapa-te de dungile alea cromate de la faruri stopuri si ce-ai pus tu pe el, lasa-l cum a iesit pe fabrica altfel o dai in kitch,tiganie.

vlad_Mafiotu 05-12-09 17:48

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 2864581)
Si c-ul ala e al tau sa inteleg? daca DA scapa-te de dungile alea cromate de la faruri stopuri si ce-ai pus tu pe el, lasa-l cum a iesit pe fabrica altfel o dai in kitch,tiganie.

si eu sunt de acord cu eugen :)

lulu_607 05-12-09 17:50

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 2864581)

Mai ce sa-ti zic... fiecare cu damblaua lui. Ideea e ca am domeniul de activitate ceva mai indepartat si poate m-am molipsit intre timp de la asiatici in materie de “blink blink”; kitul achizitionandu-l de aici (asta sa nu te gandesti ca am pus pe masina dungi nichelate cu adeziv 2M comercializat in bazar). Oricum nu l-am gasit prea “saritor la ochi” dar in acelasi timp ceva mai aparte. Uite atasat cateva asiatice.Attachment 1206231

Attachment 1206232

Attachment 1206233

Attachment 1206234

Eugen_TL 05-12-09 18:55

masinile postat de tine au un nivel f ridicat de mofidicare, pe cand a ta NU, de aceea e bine sa o lasi cat mai clean, totusi e MERCEDES ( lux ). O folie ii ajunge, poate jante mai late cu buza(asta daca ai bani de ceva adevarat nu turcesti---sunt frumoase si astea de pe ea).

Daca nu ma crezi, poti face un topic cu vot.. adica pui masina ta si intrebi " Va place cromul de la far/stop? DA sau NU " iti garantez ca toti vor spune NU.

lulu_607 05-12-09 19:28

[/QUOTE]Timp din pacate nu prea am.... masina o conduc 3 saptamani la fiecare 5 luni in rest sta la garaj. Deci la ce bun? am vrut s-o "rujez" si atat.

All times are GMT +2. The time now is 14:31.

- Copyright 2026 4Tuning