Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - Reme (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/356755-machete-lucru-reme.html)

Reme 18-05-13 09:58

Re: Machete in lucru - Reme

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 5473854)
Eu unul n-as merge pe varianta asta la 1:43. Se ingroasa mult vopseaua si se acopera detaliile. As curata pana la metal si apoi as vopsi.

direct, fara fueller zici tu?

bmwh548 18-05-13 10:08

Daca nu folosesti un primer bun risti sa se ciobeasca vopseaua. Curatat pana la metal, primer-vopsea-lac. Toate date in straturi subtiri ca sa nu ineci detaliile (grile, liniile dintre panouri etc). Eu unul asa as proceda.

Reme 18-05-13 12:18

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 5474077)
Daca nu folosesti un primer bun risti sa se ciobeasca vopseaua. Curatat pana la metal, primer-vopsea-lac. Toate date in straturi subtiri ca sa nu ineci detaliile (grile, liniile dintre panouri etc). Eu unul asa as proceda.

pai as merge pe primer de la Debeer, vopsea de la Debeer si lac Debeer, toate 1K. sper sa iasa ceva bun.

bmwh548 18-05-13 12:37

Cauta un primer special pentru aluminiu. Eu am luat din asta dupa indelungi cautari (inclusiv o vizita la magazinul 3M si o discutie interminabila cu unul din baietii de acolo) si se "agata" al naibii de bine de aliajul machetelor. Nu exista termen de comparatie cu primerii de prin magazinele de bricolaj/auto. Se gaseste si la noi si e chiar foarte ieftin (20 si ceva de lei un spray de 400ml parca).

Reme 19-05-13 17:27

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 5474178)
Cauta un primer special pentru aluminiu. Eu am luat din asta dupa indelungi cautari (inclusiv o vizita la magazinul 3M si o discutie interminabila cu unul din baietii de acolo) si se "agata" al naibii de bine de aliajul machetelor. Nu exista termen de comparatie cu primerii de prin magazinele de bricolaj/auto. Se gaseste si la noi si e chiar foarte ieftin (20 si ceva de lei un spray de 400ml parca).

am inteles, multam fain de sfat. Voi vedea ce voi face...cum am spus si la inceput am doua machete de restaurat. Parca as merge catre VW Caddy, fiind minichamps odata si al-2lea motiv. Revine mai repede la forma initiala, dat fiind faptul ca vopseaua e impecabila!

Reme 25-05-13 17:16

4 Attachment(s)
M-am apucat de Mercedes CLK.

Ce defecte avea:
1. roti lipsa
2. parbriz lipsa
3. revopsitorie integrala
4. lipsa un stop
5. lipsa spatare scaune

Iata ce s-a facut pana acum:
1. s-a decapat caroseria si luni intra la vopsit
2. am facut rost de roti si au fost restaurate
3. am facut rost de spatare scaune am revopsit interiorul (scaune + podea + fete de usi + bord)
4. am facut rost de parbriz

2010 25-05-13 17:32

Spor la treaba!

Reme 25-05-13 20:38

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 5481548)
Spor la treaba!

merci fain bre'!

Reme 30-05-13 20:49

2 Attachment(s)
macheta a fost vopsita. Culoare Mercedes-Benz Originala. Urmeaza a fi montat si detaliat...

CALIN 79 31-05-13 07:03

Reme, rotile vor fi alea din poza? Nu arata prea bine. Daca macheta e 1:43 ar merge pe ea niste roti mai finute dintre cele de Bb Street tuners (nu chiar din alea bling, ceva mai frumos, sunt cateva modele);)

teo93dinu 31-05-13 11:46

A iesit super vopseaua , ce faci cu grila de la radiator? :-)

Reme 31-05-13 18:05

grila o voi face tare misto zic eu. Am o idee tare de tot cu un autocolant negru mat. Legat de roti, mom astea sunt singurle ep care le am. Momentan vor merge astea o perioada.

Reme 04-06-13 19:40

asamblata, mai e de detaliat, adica grila si fundal negru la jante. Da-ti o idee ce sa fac cu rama parbrizului

teo93dinu 04-06-13 21:42

Ce zici sa costruiesti rama din plastic de cartele de reincarcare , dupa care eventual o finisezi cu chit?
O sa trebuiasca sa o faci din mai multe fasii dar e realizabil...

UndergroundDesigns 25-06-13 18:57

Frumoasa foc!!!Mi s-a pus pata pe tuningul asta si am inceput si eu la un ford mustang gt daca nu ma insel.Spor cu jucaria!:D

All times are GMT +2. The time now is 13:18.

- Copyright 2026 4Tuning