![]() |
Re: Machete in lucru - Reme
Quote:
|
Daca nu folosesti un primer bun risti sa se ciobeasca vopseaua. Curatat pana la metal, primer-vopsea-lac. Toate date in straturi subtiri ca sa nu ineci detaliile (grile, liniile dintre panouri etc). Eu unul asa as proceda.
|
Quote:
|
Cauta un primer special pentru aluminiu. Eu am luat din asta dupa indelungi cautari (inclusiv o vizita la magazinul 3M si o discutie interminabila cu unul din baietii de acolo) si se "agata" al naibii de bine de aliajul machetelor. Nu exista termen de comparatie cu primerii de prin magazinele de bricolaj/auto. Se gaseste si la noi si e chiar foarte ieftin (20 si ceva de lei un spray de 400ml parca).
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
M-am apucat de Mercedes CLK.
Ce defecte avea: 1. roti lipsa 2. parbriz lipsa 3. revopsitorie integrala 4. lipsa un stop 5. lipsa spatare scaune Iata ce s-a facut pana acum: 1. s-a decapat caroseria si luni intra la vopsit 2. am facut rost de roti si au fost restaurate 3. am facut rost de spatare scaune am revopsit interiorul (scaune + podea + fete de usi + bord) 4. am facut rost de parbriz |
Spor la treaba!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
macheta a fost vopsita. Culoare Mercedes-Benz Originala. Urmeaza a fi montat si detaliat...
|
Reme, rotile vor fi alea din poza? Nu arata prea bine. Daca macheta e 1:43 ar merge pe ea niste roti mai finute dintre cele de Bb Street tuners (nu chiar din alea bling, ceva mai frumos, sunt cateva modele);)
|
A iesit super vopseaua , ce faci cu grila de la radiator? :-)
|
grila o voi face tare misto zic eu. Am o idee tare de tot cu un autocolant negru mat. Legat de roti, mom astea sunt singurle ep care le am. Momentan vor merge astea o perioada.
|
asamblata, mai e de detaliat, adica grila si fundal negru la jante. Da-ti o idee ce sa fac cu rama parbrizului
|
Ce zici sa costruiesti rama din plastic de cartele de reincarcare , dupa care eventual o finisezi cu chit?
O sa trebuiasca sa o faci din mai multe fasii dar e realizabil... |
Frumoasa foc!!!Mi s-a pus pata pe tuningul asta si am inceput si eu la un ford mustang gt daca nu ma insel.Spor cu jucaria!:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:18. |
- Copyright 2026 4Tuning