![]() |
Re: Maşina mea: Opel Astra G ... DNA :X
Frumusica si nemtoaica ta. Ai grija sa nu o strici cu tot felu' de idei exagerate. Daca nu suspensii sport, atunci macar niste arcuri 40/40 sau 60/40, ceva jante mai late pe 16", o grila fara semn, niste pleoape din alea lungi, in jos, daca gasesti, nu doar pe partea de sus a farului, xenon, si esti gata. Te mai poti gandii si la o finala macar de design. Uita-te la a mea, te uiti la ea si te gandesti "pariu ca suna gros in ture". Guess what?! Nu suna absolut (dar absolut!!!) deloc.
PS: Te invidiez ca ai proiectoare :lol: PPS: Te combini si la motor? :D |
Quote:
La motor nu fac nimic...mai intai vreau sa o fac sa arate frumos.. si dupa voi vedea |
Pai arata-ne si noua finala:-P
|
Cine cunoaste, stie si unde sa caute. :lol: Ii las sa caute ei, asa mi-or vedea mai multi masina. :lol:
|
teen.ager-tie nu iti suna caci inca ai pe ea intermediara ia-o jos sa vedem mai e pe silent?
Ioana...ia-o usor si incet cu masina! ocupate de partea mecanica prima data sa fie totul ok, apoi estetica! bafta:-P |
3 Attachment(s)
Quote:
Asta e finala |
Frumoasa Astra ta. Sa o stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de ea!
In ce priveste modificarile...no comment! Din tot ce am citit in comentarii, am retinut asa: folii, jante, suspensii, grila, pleoape. Nu ca n-ar fi ok, dar pe bune fratilor, nu v-ati plictisit de chestia asta? Acum toate masinile (cele modificate, ma refer) sunt pe burta, au jante mari si late, pleoape sau bad-boy, folii pe geamuri, xenoane, plus ca au disparut emblemele de pe ele... WTF?! Ce e gresit in a purta emblema marcii? Adica e rusinos sa arati ca masina ta e Opel, Ford, VW, BMW etc? Poate deranjeaza postul meu, dar eu incurajez originalitatea. Ioana, conteaza sa-ti placa tie in primul rand. Intai gandeste-te din punctul tau de vedere, apoi apleaca urechea la ce spun altii. Iar sfatul meu e sa te gandesti si la modificari mai neobisnuite, ca Astra ta sa nu fie doar o copie de tuning dupa alte Astre. O seara buna tuturor! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
astra G pixel cars
|
Quote:
P.S: are cineva idee pana la ce ora e la pipera pt numere? k am incercat sa caut programul si nu l am gasit daca poate sa imi spuna si mie cineva va rog Si finala cum vi se pare ? Bine pana nu va fi pe masina nu prea e cine stie ce de zis... |
bine ai venit printre noi, mai ales ca sunt 99% baieti pe forumul asta.
cum spunea colegul de mai sus, conteaza ca masina sa iti placa tie, nu trebuie sa te iei dupa nimeni, pt ca o faci pt tine. o sa platesti timmbrul verde? daca da la cat te ajunge? |
Quote:
|
Hai sa o stapanesti sanatoasa ! Ti am zis eu ca vei aju ge la Opel :)) dar de ce 8v ?
|
Din cate imi aduc aminte este deschis pana la 8 . Stiu ca eu am fost pana tarziu (ma prinsese un 7 acolo) cand am vrut sa imi fac toate cele ptr masina dar a intervenit asigurarea si am revenit a doua zi
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 15:20. |
- Copyright 2025 4Tuning