![]() |
Re: Subaru Impreza STI - Audison Connection
Multumesc mult !
|
frumos;) ma refer la bazinul de apa ... iti dau like mai tz pentru partea de muzica, daca imi place :D
|
Quote:
|
Quote:
In cazul meu , de pe traseul de curent de unde era legat playerul prima data , mai erau vreo 4 consumatori , ceasuri suplimentare ,controlerul de la suspensii , scan gauge si rsm . A fost cel mai simplu sa trag un traseu direct de pe baterie care sa nu fie influentat de alti consumatori . Legat de grosime , audison nu face cabluri de curent mai subtiri si asa cum am spus in primele posturi masina va avea aproape tot AUDISON CONNECTION. |
Foarte putine sunt acele masini care au o instalatie "corespunzatoare" pentru HU. Fie ca se foloseste amplificarea interna a playerului sau nu, este bine ca acesta sa fie alimentat corect , fluctuatile (lumini etc) care apar in majoritatea cazurilor se datoreaza cablurilor subdimensionate.
@bull - Felicitari pentru proiect, chiar daca nu se scrie sa stii ca esti urmarit de aproape :) Baga mare sa vedem rezultatul final! Poate anul acesta ne onorezi cu prezenta pe la concursuri ;) |
sa ne intelegem ... nu e rau ca s-a tras cablu separat ... am vazut doar ca este foarte gros .... acum am inteles de ce :D
parerea mea insa , este ca , nu imi place in mod deosebit sa inchid si sa deschid cu mana , apasand butonul on/off... as face tot pe contact ceva . spun asta ca la seatul meu de zi cu zi ... am schimbat playerul si de multe ori nu-l aprindeam tocmai datorita acestui aspect ... imi era greu sa-l sting ...:) asa ca am cumparat un adaptor de la grupul VAG ca sa se inchida odata cu luarea contactului . vechea problema la grupul vag la modelel mai noi care nu are un fir de contact ... aici trebuie un adaptor ... cine cunoaste stie de ce vorbesc !!! |
4 Attachment(s)
Quote:
Aseara am facut prima montare a hu pe masina , mai sunt retusuri si prinderea definitiva cand vor veni conectate toate rca`urile .... Poze: Attachment 2690412 Attachment 2690413 Attachment 2690414 Attachment 2690415 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Accesoriile sunt legate prin COM. Ce ai tu este un adaptor, ce odata legat la sistemul masinii, "inventeaza" acea treapta de accesorii. Scuze de offtopic |
8 Attachment(s)
Multa munca sa depus si in zilele ce au trecut , am debitat tot mdf pt constructia portbagajului si "ochelarii" pt panourile de la usi.
Attachment 2694410 Attachment 2694411 Attachment 2694412 Attachment 2694413 Attachment 2694414 Attachment 2694418Attachment 2694415 Attachment 2694416 |
cum ai decupat pe rotund de a iesit asa bine? cu ce?
|
Cu o freza pentru lemn
|
4 Attachment(s)
Cutia bateriei si cea a rezervorului de apa sunt ansamblate , urmeaza fixarea lor. Incinta subwooferului este si ea ansamblata ,mai trebuie finisata.
Attachment 2695919 Attachment 2695920 Attachment 2695921 Attachment 2695922 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:22. |
- Copyright 2026 4Tuning