![]() |
Re: Marca preferata
Quote:
LOOOL :D Tare faza cu machedonii..... |
Volvo nu va place ?
Bai Maus , eu no machedon :):):) PS : Ce cauta omu` asta de la Carei la noi pe Tulcea? |
poi am 2 marci de masini preferate
1-vw 2-bmw da pana o sa am una din masinile d mai sus :) raman la OLTCIT :-P |
si cati ani ai ? maxim 16 asa?
|
am aproape 18 ani ( incurand o sa dau si de carnet )
si oltcitul e al meu ( nu a lu` tata,mama,,,etc....) |
Daca VW e marca ta preferata , URMATA de BMW e clara treaba :)...nu vreau sa intru in polemici .... ma rog fiecare cu gusturile si ideile lui
|
nu neaparat pe primul loc este vw.......mie imi plac marcile astea 2 de masini ...
|
Re: marca preferata
Quote:
|
Quote:
P.S. 540i, are 282 de cai. |
Quote:
|
Peugeot pentru mine sau Citroen, in cursa de la yokohama peugeot a lasat mult in urma BMW, si pe drum uscar ii face si pe cei de la audi, dar pe drum ud is ceva mai inceti fata de audi (Le Mans)
|
din ce am vazut eu(le mans) ...unul din pilotii de la pugeot a ales sa mearga pe slick-uri cand inca ploua desi cei de la audi intrasera la pit pentru cauciucuri de ploaie. apoi marca mea preferata este:
mack...am vazut eu un camion de la ei care avea in vre-o 6000 cp. si merge cu viteza maxima 600km/h. iti dai seama ce autoturisme ar face astia...hai jumatate din camionul ala si tot as fi multumit. ar bate tot ...peugeot, audi, bmw, mercedes, toyota, mitsubishi, fiat, lamborghini, ferrari, tata...si sa nu uit...vw |
nu comparatia masinile de serie cu cele de circuit ..n-au NICI O TREABA !
ps: cat despre citroen dupa mine e cea mai de *** masina ... ATATEA tampenii pe ea.. numai masina nu mia poti spune ca e ..mai degraba stai in fata la calculator nu stiu dar eu unul vreau MASINA nu OZN ... si la ce modele au nu vad unu sa-mi placa..si daca ma uit si mai in spate cand au avut o pauza mareeee parca iar imi da de gandit |
cum zice si topicu fiecare cu masina preferata, oricum cea mai tare masina e aia care o ai si care te duce acasa.
|
Quote:
540i are motor de 4.4 si 286 cp nu 282 cp 0-100km/h 6.3s in '98 nu exista 543i /545i / 550i |
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
- Copyright 2026 4Tuning