![]() |
Re: E36 - sedan BR 36 RUN
frumoasa masinuta sa ai grija de ea
PS . NU VREI SA FACEM SCHIMB DE FARURI :D:lol::D |
1 Attachment(s)
azi am schimbat uleiul si filtrele .....am montat jantele si am fost cu ele la o firma sa intreb cat costa sa la restaurez......
|
8 Attachment(s)
intre timp s-au mai facut mici chestii pe la masina si s-a mai cumparat ceva maruntaie.
am pus discuri ventilate pe fata , intentionez si pe spate si dupa aia sper sa pot pune toate 4 discurile noi ,perforate ; s-au cumparat oglinzi incalzite , am si vopsit azi capacele , am vopsit si bandourile negru mat , urmeaza sa vopsesc si pragurile si sa le montez ....si bordu la fel ....poate reusesc sambata sa il montez.... P.S. multumesc userului trusca pt unele dintre piese |
10 Attachment(s)
hop cu niste poze de primavara. Nu va mai luati de semnalele fata ca stiu ca nu sunt cea mai buna alegere , vreau sa le schimb ,insa nu m-am decis ce sa aleg ( galbene ,albe ,smoked).
stiu ca masina are multe defecte , bara fata e in reparatii dupa un mic incident. |
Quote:
Eu cand am inlocuit franele , am inlocuit fata + spate + lichidul de frana cu ate DOT 4 [ am mers pe oem ].... eu de asta am renuntat sa pun jante cu et agresiv gen 20 , ca sa evit acel efect de tramling ! pe e46 am procedat la fel iar ca suspensie am folosit eibach pro kit + amortizoare bilstein b4 mtech ! sper sa te ajute ! |
Quote:
Sincer nu prea vreau sa fac modificari la unghiuri sau chestii de astea , eventual o sa incerc sa schimb jantele cu unele cu ET aproape de 40-45 adica sa caut un set dintre cele 3 modele de la M e36 style 23 ,24 sau 39 |
1 Attachment(s)
Eu cand am inlocuit franele , am inlocuit fata + spate + lichidul de frana cu ate DOT 4 [ am mers pe oem
Facusem si eu ceva de genul toamna trecuta ...adica am luat discuri pe fata (pline ca asa aveam) placute , tamburi si tot ce se afla in interiorul lor + lichid de frana si conducte ,tot nou . Acu se pare ca m-am schimbat la idei , vreau sa imbunatatesc tot , sa vedem cate din astea voi reusi Azi am fost la garaj si am dat jos jantele si le-am pus pe alea de 15 pt ca nu pot sa o folosesc in caz ca am nevoie sa plec mai departe. Pe alea am 205.40.17 si 215.40.17 ,oricum teama mea este ca daca o sa le folosesc asa , sigur o sa ma traga politia de urechi , mai ales ca bat la ochi si in talon am alte masuri . Poate ca solutia e un set din astea 3 modele |
3 Attachment(s)
salutare , cine ma ajuta si pe mine un pic??
am ceva probleme cu relantiul ( ca multi altii de altfel) .am achimbat asa zisa "vent valve" si am curatat cealalta piesa "idle valve". Nelamurirea mea este urmatoarea: daca filtrul ala de carbon (sau cum ai zice ) are vreo treaba cu relantiul si daca mai este vreun motoras ceva ce tine de reglarea relantiului , spun asta pt ca am vazut pe undeva pe site un alt fel de regulator Mentionez ca motorul este M43B18 Astept vreun sfat de la voi |
2 Attachment(s)
piesa asta o vazusem. O cauta cineva si m-a bagat si pe mine la idei. Poate imi spune cineva unde se afla ca pe diagramele de pe bmwfans nu o gasesc
https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...3-an-96-a.html |
1 Attachment(s)
mai adaug un upgrade la masina , asa ca sa tin pasul cu lumea......
sa vad pe ce mi se mai pune pata pt urmatorul upgrade ..... Sunt dezamagit cu jantele ....ma bate gandul sa le vand |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
ceva munca pe ziua de azi , am montat partial senzorii de parcare , acu astept sa vina gongul.
si am mai bibilit cate ceva pe acolo |
1 Attachment(s)
un mic upgrade cu care dau panzele de paianjeni de pe topic .Am trecut de la DEPO la ZKW.
nu reusesc sa ma hotarasc la semnale : portocalii /smoked |
portocalii.modelul de USA ar fi perfect. ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:52. |
- Copyright 2026 4Tuning