![]() |
Re: Fratilor cum stati cu muzica in masina !!!
un restaurant chinezesc, mancaruri traditionale !!
mici, pizza... din astea :) |
Quote:
|
ca tot veni vorba de ce-i in portbagaj... ;))... nik deosebitdoar cateva chestii roata rezerva crik cateva chei ca la motor c sa-i fac daca ma lasa sa ma uit la el si el la mine un wofer GBL si vreo 2 cadavre =))))...
|
Chiar, e atat de naspa Dacia! si mie mi-e efectiv rau de ea. Ca doar stim ca toti cei care au dacii le ingrijesc, le duc regulat la revizii si cumpara doar piese scumpe pentru ele, ca pentru astea straine. Si doar o dacia 1300/1310 costa cat o masina fiabila ce sa tina o viata. Nici eu nu inteleg de ce nu tine dacia ca o masina de 3-4-5 ori mai scumpa?! Efectiv stau si ma mir, iar dupa injur platinaaaaa impsHcata. Ce nasHputZa masina e Dacia asta!
Si pfoa, ce lameri sunt aia cu Dacia Logan, ca dau 10 000 euro pe o masina cu piese care s-au dovedit a fi durabile pe Clio/Megane si pe o garantie, in loc sa ia cel mai tare TDI-u misto tatah din Germania, uzat de alti, de la smenari si cu piese mai scumpe. Nu au clasa si stil, ca noi! Ce prosti astia de la firmele de taxi ca nu dau Loganele pe niste vw golf 3.9 sau opel super tare misto astra sh. Eu nu mi-as duce Gajicuta cu un logan. Gajicuta are stil, machiaj, verde pe pleoape si haine stramtute D&J pe care scrie mare Fashion. Mai are si tZigarele sHmen subtZirele ca ea. Mi-am luat MASINA, nu Dacie cu 8 000 euroi ca sa ma uit de sus la ala de n-are decat 10 000 euro pt logan. Fraieruuuuu! Eu nu ma urc in logan ca doar nu e de valoarea mea, ieu am scoli inalte si muncesc cinstit la galben cu o facultate facuta serios in romania. Cel mai tare ma simt cand ma urc in Mertzanu meu iexclusiv pentru BOSS imbracat in trening si sapca. Aiiiiiiiiiiiiiii!!! Mai am si un frate, frateh, ala n-are treaba... Nu e nimeni, e cam golanel el din fire, dar face bani tatah!!! e Beleaua! doar n-o fi prost sa fie arhitect, injiner, profesor... daca iese banu, prietene, faci ce te invata STRADA-cea mai tare!!!!!jungla!!!!-! ala tot timpul isi comanda masini extra lux de stau invidiosii aia de telectuali si saliveaza dupa masina Belea LAser!!! Cateodata isi fac cruce admirativ cand merge baiatu iarna la -5 grade cu jamu crapat sa se auda muzica GanDaC MAfIA!!!mai greu e vara ca nu face clima fata la jamu deschis, dar macar vede pisiii de pe trotuar ce SMen de masina si ce proprietar tare!Creca pentru asta ie clima dijonala! Una pentru proprietar una pentru jam si pisiiiiii pitzy de pe trotuar... Ce jelos sunt io pe fratemiu ca nus ca el, nu stiu sa fac cascaval fraticahhh.. Si she muist!!! ii falca asta!!! Ce taran s-apuca sa faca ceva de parca nu ne placea noua sa stam 4 ani sa nu facem nimic cum era cu popa?! Ma si daca tot face, de ce nu face ma LA MINE in cartier sau pe unde merg io?! pai LA MINE tot e praf, de ce face el la ALTU, daca LA MINE nu e bine?!sa inceapa CU MINE, pe unde vreau io!!! Si sper sa nu va supere uoftopicu, ca tot forumu asta ii un uoftopic si ma gandesc ca orice postez oriunde e bun! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
- Copyright 2026 4Tuning