![]() |
Re: Intalnire generala Virtual Tuning, 1 aprilie 2007
si eu astept raspuns...o legitimatie ceva :)
|
Quote:
|
eu o sa imi fac tricou....o sa imi scriu niku pe el..sigle cu 4t...si alte logouri..
|
multumiri tuturor care au venit sa ne organizam in vederea desfasurarii in conditii cat mai bune a partii de virtual-tuning, stand, panouri, etc
absolut toti care au venit primesc legitimatie de acces permanenta, revista, tricou, etc... |
Sa ne ziceti si noua ce ati stabilit mey :-)
Mai e putzin ! :peace: |
am stabilit ca pe virtual tuning nu exista interes si sprijin...
|
Nu e frumos. Dragi colegi, sunteti multi din bucuresti. Chiar nici unu nu s-a putut deplasa?
4tuning.ro a sprijinit ideea Vtuning inca de la inceput... daca ne-ar trata si pe noi la fel cu indiferenta de care ati dat dovada in cazul asta? |
Quote:
|
vineri am avut o zi de tot ***u' si nam putut sa ajung la unirea pana in 6 ... daca pot sa mai ajut cu ceva sunt dispus so fac cu placere ... just ask :)
|
eu am vrut sa trec... si sunt dispus sa ajut... dar am avut cursuri .. .si o sa am si saptamana viitoare...
|
Si eu as fi venit cu mare placere.Am mai fost si disponibil.Dar nu stiu cum de ma dus capu sa cred k era vorba de vineri 30 martie.Dak va mai intalniti si pot ajuta o sa vin
|
Dupa lupta multi viteji se arata ...
|
Ai dreptate tng.Dar .Asta e.Dak nu am fost atent.Crezi k imi era greu sa ma duc pana la uniri.Fac 20 de min pana akolo.Si as fi preferat sa ma duc decat sa stau degeaba akasa.
|
total de acord cu tine dar nam zis ca o sa fac o sa dreg ... chiar am avut o zi imposibila vineri :| ... iar daca mai au nevoie ma ofer sa ajut nu zic ca o sa ajut , si lupta inca nu sa dat ... mai sunt 5 zile in care putem da o mana de ajutor , netinand cont cele 4 zile de expozitie in care voi fi prezent
|
Moderatorule, muta tu posturile astea de AICI , AICI
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:22. |
- Copyright 2026 4Tuning