![]() |
Re: -- All About Opel Manta --
john 17 tu in ce stadiu mai esti cu masina ???
eu o sa ma apuc de ea, dar am niste datorii sunt din constanta si incerc sa ma interesez din timp unde si in ce fel pot sa-mi fac masina frumoasa ... am inteles ca ti-ai dat motorul jos ...acum cautzi piese sau cum ??? |
eu am probleme cu electrica, bordul nu-mi place de nici culoare, motorul e foarte jegos dar in schimb merge foarte bine la un consum de 9,5 in oras si 7 afara, vopsita proaspat ... vreau sa-i schimb putin botu masinii si o fusta pe spate ...!
o sa intru cu niste poze curand ! |
Quote:
|
ok astept lista !
|
Eu sunt cu ea desfacuta, inca n-am gasit ce cautam dar poate ma combin cu Robert sau mai am o varianta de un Rekord... Dar parca n-as da 300 pt motor si un radiator! Axa cu came e rezolvata, inca n-am facut chiulasa si nici n-am dat pistoanele sa vad cum stau - blocul e OK, fara uzura. Pe mine ma omoara timpul... Acum sunt in Constanta si mai iau un motor fara chiulasa de la fostul proprietar, ma intalnesc cu el in ~30 min.
|
ma noi mai discutam la pret dak e ;) sa vedem dak esti serios...as vrea sa dau motoru si sa stiu ca il foloseste bine cineva ..doar eu stiu cati bani am bagat:)
|
john mai sunat frate dar se auzeam decat muzica ...
|
Gata, dupa ce am difuzat muzica la tel din motive care imi scapa am reusit sa intram in contact, e real omu'! Presimt ca in curand o sa fiu persoana cu cele mai multe motoare de Opel cu chiulasa de tuci (fonta) din Ro, si abia facusem (50%) curatenie in garaj :-)
Deocamdata am un bloc+arbore,pistoane,biele,volanta etc in portbagaj - pt stabilitate - (pe langa cel care imi cocoseaza suspensia de la Manta din Buc)! |
:)))))))))))
|
hai ca suntetzi haiosi sa fiu al naibii !!!
|
3 Attachment(s)
A sosit AXA ! E drept ca am dat pe ea >jumatate din pretul masinii...
|
john17 ziceai ca nu mai da randament chiuloasa de 2,4... tin sa te contrazic; nu am citit niciunde, dar din cate stiu camera de ardere o sa fie aceeasi pt ca supapele sunt mai mari, nu si distanta dintre piston si supapa; daca supapele aveau o distanta mai mare fata de capul pistonului, atunci era pierdere de randament
Gandeste-te de ce o dacie 1300 fuge mai tare daca planezi chiuloasa mai mult si e de 1400... si de ce motoarele in 16v fug mai tare pe aceleasi pistoane (2000 8v 115cp dar 2000 16v 150cp) Eu cred ca daca ma tine carburatorul, voi da mai mult randament |
Quote:
Am si eu un motor 3000 v6 de Omega B daca te intereseaza; am avut aceleasi planuri cand l-am cumparat dar nu am reusit nimic |
Quote:
|
de ce nu ai reusit nimic cu motorul de omega ?
si la cati bani dai motorul ... si daca lipseste ceva din el ... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:18. |
- Copyright 2026 4Tuning