![]() |
Re: e30-u' meu;)
Felicitari pentru urs .
Ursu tau ma face sa vreau si eu unu. Sa ai parte de cat mai multi km si multa distractie . |
E "tzipla" :shock:.
Felicitari, ai o masina de invidiat! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
. . .
|
Quote:
mersi mult de urari!bafta si tie! Quote:
Quote:
problema cu stopurile a fost ca nu m-am obisnuit cu ele stock,era masina prea neagra(toata)si nu stiu ,nu erau foarte pe placul meu stock....sper sa ma intelegeti:D:D:D Quote:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
Quote:
:lol: :lol: |
Re: E30 - u' meu;)
5 Attachment(s)
mai punem niste poze......
|
Cat de bine arata :shock::shock:
Bafta in continuare !! |
a iesit beton..un urs ff frumos....
|
stii ceva?!
arata SUUPER! |
Ar fi trebuit sa pui pozele cand efectiv lucrai la ea, in transformarea facelift n-ai schimbat si aripile spate nu? :D Imi place cum a iesit, motoru tot 2.0 e?
|
Niste poze adevarate trebuie sa facem si ala e. 8)
Felicitari pentru masina!! |
Fata de cum arata inainte acum e :shock: E printre ursii mei preferati.
|
Quote:
Quote:
Quote:
nu eram deloc hotarat sa fac topic pentru masina, dar ma bucur ca am facut ca aud vorbe frumoase si laude...sunt un fel de rasplata pentru munca nervi si bani investiti!!multumesc mult:D:D |
Quote:
in perioada cand a fost facuta masina lucram sofer si nu am apucat sa surprind nici eu toate etapele prin care a trecut:-), ce pot sa spun ca s-a facut la cineva de incredere si pot sa zic ,ca a facut-o foarte foarte bine:) aripile nu s-au schimbat pentru ca nu aveau nici un pic de rugina si au ramas cele de model 1 ,stiu ca sunt diferite de cele de model 2. motorul....inca 2.0:lol: jetronic...pana vine caldura sa facem loc la 2.5 12v:lol::lol: bafta!! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:54. |
- Copyright 2026 4Tuning