![]() |
si cam la ce pret ajunge un rs4 ?
|
depinde nou a costat masina aproape 80.000 de euro fara tuning acuma gasesti si cu 40.000, noi nu mai se fabrica sau fabricat numai 6030 de bucati eu sunt bucuros ca am gasit unu asa cum am vrut eu o sa incerc sa pun niste poze dar nu stiu cum
|
Re: audi rs4
Quote:
asa cum am zis si eu, 380hp, V6 bi-turbo inafara de chip, ce-ai mai facut? turbo-ul(cele doua turbine) le-ai schimbat pt unele mai mari? |
RS4
mah... nush ce sa zik... de viteza maxima...
da totushi.. :lol :lol: in catz metri opreshte de la 100km/h? :lol: |
:D
Mdeah misto !
|
in afara de cip mai am o toba de la kat.si katalizoare sport poti aici sa vezi www.mtm-online.de turbinele nu leam schimbat (inca).nu stiu in cati metri opreste de la suta poate te refereai in cate sec prinde suta 4,1 si 14,5 200
|
ma e misto rs4 m`am interesat sio si am auzit ca au niste motoare imense.. acu eu sunt curios cam cat consuma aia la 100?
|
depinde cum mergi cu masina intre 14 si 20 de litri :D
|
pai, daca iei in considerare performantzele.... nici nu ii asha mult :mrgreen:
|
da asa e.. dar pt cineva care are treaba si merge mult cu mashina nu e prea convenabil.. mie unu nu cred ca imi ajunge un plin pt o saptamana pe asa o mashina
|
benzimol
pai itz mai iei un trabi pe langa RS4 ca ala consuma putzin shi te potz strecura cu el prin orash ca ii mic :lol: :lol:
|
da apui catzi bani bagi la benizna in el in 2 luni imi iau 2 trabanturi :)
|
:)))
ma fuck in ei bani... mai bine conusma 20 shi fuge decat 4 shi se tarashte.... :lol: cand nu or mai fi bani ma apuc de furat benzina din rezervoarele dacilor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
lol .. asa sa faci
|
:lol: asha o sa shi fac... :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:20. |
- Copyright 2026 4Tuning