![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
1 Attachment(s)
.......................:arrow:
|
2 Attachment(s)
Am mai facut 2 wallpapere micute
|
1 Attachment(s)
Audi TT Need for Speed Style :D
Cine mai doreste wallpapere @`el va serveste :D |
Saptamana viitoare, 9.04.2007 - 15.04.2007 va avea loc o intalnire a membrilor Comunitatii Rm.Valcea.
Ca sa nu mai fie discutii ... propuneti voi ziua in care sa o facem :) Aveti timp de gandire pana sambata-duminica :) Vom face ca data trecuta .. ne intalnim la Sala Sporturilor apoi vedem. Oricum parcarea de la Polivalenta va fi libera |
Miercuri 11.04.2007, ora 13.00 are loc Intalnirea Comunitatii 4Tuning Rm.Valcea in parcarea Stadionului Municipal, la Zavoi.
|
Locatia intalnirii de miercuri, ora 13.00 se muta la Sala Sporturilor urmand ca apoi sa ne deplasam pe dig la Maternitate :)
|
2 Attachment(s)
poza poza maimuta e pe tanc....si cristi_ctz in autobuz
|
vineri 13-04-2006 la ora 21:00 care vrea sa facem intalnire pe timp de noapte? mergem undeva mai retras....hai anuntati`va pls
|
29 Attachment(s)
Cateva poze .. o sa mai urmeze si altele ;) + filmuletul cu plecarea Passaturilor albastre :)
|
repet: care vine vineri seara ora 21:00 la o intalnire pe noapte?deocamdata sunt 2 masini si 3 pietoni
|
Vad ca nu a mai postat nimeni ce am hotarat!
Deci a ramas maine seara la maternitate, ora 21:00 Or sa fie in jur de 7masini |
4 Attachment(s)
Va prezentam cateva din intamplarile facute in aceasta seara :
Sunt 2 intreceri : Golf IV vs Corsa (2 variante) Golf IV(105cp) vs Vectra(150cp) si un filmulet cu Golfuletu` cum ia scartz cu a`ntaia si a 2 a :)))) Pacat k nu s`a filmat cand am facut frumos cu frana de mana(180 grade , drift , slalom si etc) .. mai sunt niste filmari la un baiat si sper k poate el a capturat chestiile astea .... deocamdata atat .. uitati de ce s`a`ntamplat la sfarsit ... k oricui i se poate`ntampla sa se rupa cablu de la frana de mana. Enjoy IT |
2 Attachment(s)
nite filmulete ce am filmat io.. ;).. nu a filamt nimeni p mine si caddy :(
|
4 Attachment(s)
si filmele inca odata :lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|