Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa NU te comporti cu o femeie. Ce ne face pe noi sa uram barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/34919-comporti-femeie-uram-barbatii.html)

Pastiluta 19-03-07 13:12

Re: Cum sa NU te comporti cu o femeie/Ce ne face pe noi ,sa uram barbatii?

Mah trixi dak as tine cu adevarat la fata nu as inselao pana akuma la toate fetele care am inceput sa tin cu adevarat nici nu m-am gandit sa le insel da la celelalte ....... ( Nu comentez )

Trixi 20-03-07 18:28

...stii cum e asta...poate o vreme nu..dar dupa o vreme toata lumea vrea si capra si varza!;)
stii cum e...femei frumoase peste tot,si e cam greu sa te uiti cum trece p linga tine ocazie cu ocazie...dar nu ai vrea sa renunti nici la aia kre iti ofera siguranta...;)

bodyspeed 20-03-07 18:43

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 808466)
...stii cum e asta...poate o vreme nu..dar dupa o vreme toata lumea vrea si capra si varza!;)
stii cum e...femei frumoase peste tot,si e cam greu sa te uiti cum trece p linga tine ocazie cu ocazie...dar nu ai vrea sa renunti nici la aia kre iti ofera siguranta...;)

da ai dreptate si capra si varza.. dar dupa o vreme.. ;)
acum depinde.. de< capra>....
fete frumoase sunt.. si chiar avem loc fruntas.. fata de celelalte tari ..
dar capra de acasa e cea mai tare ,,,, care te face sa te simti cel mai bine .si ca de fapt . varza.. s-a acrit :D
p.s. nici la sarmale nu e buna :D :D

Turbo110 23-03-07 17:56

Quote:

Originally Posted by Pastiluta (Post 805997)
Mah trixi dak as tine cu adevarat la fata nu as inselao pana akuma la toate fetele care am inceput sa tin cu adevarat nici nu m-am gandit sa le insel da la celelalte ....... ( Nu comentez )

ti cu adevarat ii arati ....ea profita si incepe sa iti impuna unele lucruri ....si incepe sa iti ia incetu cu incetu ce ti a oferit la inceput...nu te poti desparti de ea ....CE FACI nu o inseli nu incepi sa cauti in alta parte ce ea nu iti mai da ????

pheerya 24-03-07 21:26

daca ti cu adevarat la ea...o lasi in pace si te desparti de ea...
nu o inseli...nu ti bagi joc de ea...pur si simplu treci mai departe daca nu ti mai convine..punct;)

Trixi 26-03-07 17:25

..problema mea ptr ziua d azi:
de mai multe ori am observat,k femeile intr-o relatie importanta lor,stau si explic cu multa rabdare...si in general degeaba,k domnii nu prea vor sa deie atentie(cu explicatia:las' k ii trece)..apoi femeia vede k vorbeste cu peretile,urmeaza expeditia catre meleaguri mai calde..dupa kre,sa vezi miracol,domnii park instantaneu isi dau seama,despre ce dreq a babaiit femeia aia luni d zile(sau kiar ani)!!!cum se face asta???dc tre sa se ajunga pana aici?k stiti si voi..daca o femeie kiar se supara,nu prea mai uita...oricit d mult ai incerca sa o faci sa se intoarca catre tine...:sad:

pheerya 26-03-07 22:07

asta e laitmotiv pentru barbati...
asta este...dar cand se prind ca nu i ajuta cu nimic atitudinea asta...deja e prea tarziu

Eugen_TL 26-03-07 22:39

oricum se comrpota un baiat cu voi tot nu e bine ..eu cel putin am incercat pe toate partile cu unele si chira ma doare capu' ! ;) asa ca mai bine iti bagi ... si bei un cola

pheerya 26-03-07 22:53

iar te au sictirit fetele...? tu mereu esti sooparat...ofoofofoofff...

Eugen_TL 26-03-07 23:56

eh.... asta pana adorm..maine o noua zi :joy:

aleks 28-03-07 11:55

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 819279)
asta e laitmotiv pentru barbati...
asta este...dar cand se prind ca nu i ajuta cu nimic atitudinea asta...deja e prea tarziu

mda... trebuie sa recunosc, am comis-o de cateva ori... si mi-am luat niste paleme serioase... partea buna e k m-am desteptat intr-un final. si kiar mi-a ajutat ca mi-am luat-o la un moment dat, desi atunci a fost socant, si dureros...
oricum ,sa stii ca e cu dus intors, nu-ti inchipui ca fetele sunt niste victime, si ca au un simt innascut cu care detecteaza cand ceva merge prost pt celalalt... se intampla deseori ca si ele sa aiba acelasi comportament ca cel denumit de tine "tipic masculin"

MnemonyK 30-03-07 09:40

ce le face pe femei sa urasca barbatii? pai exemplul cel mai concret cred ca ar fi fix eu :), si cum nu ma cunoaste lumea de pe forum e cam greu, dar sa zic atat, cand o sa intalnesc femeia pe care o sa o iubesc sau sa tin la ea ma impusc !! k aia no sa se intample, k punctul meu de vedere e simplu: tot raul pe care-l simt femeile din partea barbatiilor este pe buna dreptate si necontestat de meritat, k nu le-as trata k niste dive dici mort si pt mine sunt doar niste carpe bune de schimbat de fiecare data cnd curat pantofii... sau noh...

MnemonyK 30-03-07 09:44

P.S. buna dreptate la reclama cu berea :P k doar femeile ne schimba si tot ele au prtentii k nu mai suntem cum eram...

pheerya 30-03-07 11:23

fiecare are dreptul la o parere...nu poti sa te c*** in gusturile omului...sau poti:twisted:

aleks 01-04-07 13:40

poti pheerya, k sa-i skimbi gustul :):D

All times are GMT +2. The time now is 16:40.

- Copyright 2026 4Tuning