Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   NIGHT RACERS .......O NOUA ECHIPA (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/348801-night-racers-echipa.html)

ibiza_boy87 13-12-12 18:44

Re: NIGHT RACERS .......O NOUA ECHIPA

Quote:

Originally Posted by GTI TURBO (Post 5283928)
Al meu e pacatosul.........pacat de vremea asta ca nu prea apuc sa ma bucur de el anu asta.......dar lasa ca vine primavara.......in legatura cu garajul cred ca o soba mai maricica ar fi suficienta......doar sa tii focul aprins continuu:D......daca stiti careva ceva mare de incalzit eu si Alex asteptam OFERTE:P...........MULTUMIM

in legatura cu soba pt garaj ..am un amic care executa sobe la comanda de teracota cu picioare si suport (sa o poti muta )
telefon:0721922390 Didi
daca nu un butoi de ulei intors si o usita lateral ;)

GTI TURBO 13-12-12 20:19

Quote:

Originally Posted by 18BSV (Post 5284196)
Misto golfu asta4,eram indragostit de aceste masini...

"Sefu de trib" GTI`u roshu .. n`are trb s plimba prin orash cu cnv langa el nush,l`am vazut pe langa peco petrom(N Jiga) in jurul orei 19:30,se opreste langa mine... se uita catre benzinarie.. vreau sa il salut.. dar numa la mn nu se uita :))...il iert.. parea cv interesant pt ei

heyyy......nu ne cunoastem inca dar lasa ca vii sambata si ne vedem......

GTI TURBO 13-12-12 20:21

Quote:

Originally Posted by tavishor (Post 5284163)
Hai sa imi prezint si eu masina daca tot sunt membru :)) noul nr BH 85 TAV:-)

Tavi nu necesita prezentari........a avut tot timpul masini frumoase....iar golful este intradevar o masina impecabila.....ai grija de el.......

tavishor 13-12-12 21:20

Quote:

Originally Posted by ibiza_boy87 (Post 5284168)
foarte misto golfu ... o tot vad prin oras ,sa o folosesti fara evenimente ;)
ps. nu aveai un golf 3 rosu gti inainte tot TAV?

ba da,aveam un golf 3 rosu tot 85 TAV:)

tavishor 13-12-12 21:23

Quote:

Originally Posted by GTI TURBO (Post 5284321)
Tavi nu necesita prezentari........a avut tot timpul masini frumoase....iar golful este intradevar o masina impecabila.....ai grija de el.......

Ho ho ho ce onorat ma simt:P....mersi mult CRD

LAV77 14-12-12 08:27

Ati adunat niste masini frumoase si cu c__e, un fel de vw club :lol: dar merge.

In alta ordine de idei, cluburile si asociatiile, sportive sau nu, in general se fac pentru "sprijinirea / promovarea" unei idei, a unei ramuri sportive, a unui hobby comun, etc.
Va doresc mult succes in ducerea la indeplinire a scopului propus.
Din amintiri va zic ca era odata aun club care a promovat tuningul auto oradean, sub toate formele sale, in toata tara (chiar si in Ungaria), si promova "virusul" si in randul tinerilor, avand o sectiune separata dedicata lor :rolleyes2 :rolleyes2. Asta asa ca-s mai batran, mi-a trecut vremea, si acum traiesc din amintiri :lol:

Sa fiti in primul rand prieteni, lasati orgoliile si interesele personale la o parte si totul va fi perfect.

Multa bafta!

GTI TURBO 14-12-12 14:20

Quote:

Originally Posted by LAV77 (Post 5284788)
Ati adunat niste masini frumoase si cu c__e, un fel de vw club :lol: dar merge.

In alta ordine de idei, cluburile si asociatiile, sportive sau nu, in general se fac pentru "sprijinirea / promovarea" unei idei, a unei ramuri sportive, a unui hobby comun, etc.
Va doresc mult succes in ducerea la indeplinire a scopului propus.
Din amintiri va zic ca era odata aun club care a promovat tuningul auto oradean, sub toate formele sale, in toata tara (chiar si in Ungaria), si promova "virusul" si in randul tinerilor, avand o sectiune separata dedicata lor :rolleyes2 :rolleyes2. Asta asa ca-s mai batran, mi-a trecut vremea, si acum traiesc din amintiri :lol:

Sa fiti in primul rand prieteni, lasati orgoliile si interesele personale la o parte si totul va fi perfect.

Multa bafta!

Multumim Laviniu......speram sa fie macar pe jumatate din ce a insemnat WSR candva........speram sa facem la fel deplasari in tara si nu numai......acum sa vedem cu timpul......suntem la inceput dar incet incet se face treaba........

Swamp Boy 14-12-12 15:02

Baieti...sa revin cu noutati :X ...
A plecat 3-aru :sad: si a venit 5-aru :oops:
Ce se aude de ziua de maine ?? iesim ???

GTI TURBO 14-12-12 15:55

Quote:

Originally Posted by Swamp Boy (Post 5285186)
Baieti...sa revin cu noutati :X ...
A plecat 3-aru :sad: si a venit 5-aru :oops:
Ce se aude de ziua de maine ?? iesim ???

DAAA......normal ca iesim ramane de vazut unde iesim:P........eu as zice ora 16:00 in parcare la LIDL........acolo putem face poze si zic eu e aproximativ mai aproape de centrul orasului......undeva unde sa fie mai aproape pentru toti restu......nr meu este 0743 83 61 06.......ma puteti suna si stabilim mai multe la telefon....

18BSV 14-12-12 20:19

Quote:

Originally Posted by GTI TURBO (Post 5285240)
16:00 in parcare la LIDL........

:(...Distractie placuta sa aveti.. faceti multe poze.. sa va vad si eo.. io p 4 tre s ajung la lucru asa ca nu ajung.. k la 3 am plekat de aks... :D have fun.

GTI TURBO 15-12-12 17:49

10 Attachment(s)
Azi pentru prima intalnire zic eu am fost putini dar.......urmatoarea daca vremea ne va permite sa speram ca vom fi mai multi.....multumiri d-lui MOGLY pt poze........:D

ibiza_boy87 15-12-12 18:05

ce sa mai zici ....;)categoria 150 hp+
sper sa apuc sa vin si eu la viitoarea intalnire :rolleyes2

Swamp Boy 15-12-12 20:52

5 m inute mai 5 minute de ajungea si eu mai repede :sad::sad::sad: next time :D

Bine k am ajuns la suc :D ( papuc)

GRIG700 15-12-12 21:00

:sad: eram si eu cu broscaiu meu pacolo.......:sad: ......:cry:

gti 4 ever 15-12-12 22:57

felicitari baietzi , vad ca avetzi ceva masini destul de serioase , am sa urmaresc cu interes ;)

All times are GMT +2. The time now is 09:01.

- Copyright 2026 4Tuning