![]() |
Asa am patit si eu ..... au aparut
:D |
mda, mi-au aparut si mie, chestia e ca apar daca ai carisma, le agati in pubs, sau rave-uri.
de abia astept sa joc iara, is in spital de ieri dupamasa, mai am de stat pana la 10 (ora noastra) :) |
BIZ ce user ai ? sa te bag al hommies eu am ART
|
zetemte maine sigur fak 51 respekt .... aku am 50 si 0 stamina .... asa ca da-mi invitatie pt. gaska :D
|
Re:
Quote:
|
si acu ca am intrat in gang .... cum facem spargeri impreuna ..... sau .... toate chestiile .... ca yo doar am relation's cu zetemte
|
cataline am BIZ88 ... ;)
|
am intrat si eu pe acolo :lol: :lol: :lol: nu prea inteleg nimik.. dar ma descurc :lol: :lol:
Anami is my name cine vrea la homies |
ce caterinca... ideea e ca poti face spargeri daca toate alea care le ai tu, inteligenta, etc. sunt mai mari decat nr pe care-l necesita spargerea. Adica la taxi este 20, iar daca ai la toate peste 20 nu te ia garda. Pe mine nu m-a luat niciodata si ii rup pe taximetristi. :lol:
|
Cum faci sa primesti ajutorul unor hommies la o spargere ???
|
tre sa intri intr-o banda shi nu te ajuta homies te ajuta membrii benzii..
|
in ultimul timp am progresat foarte mult
am toate curvele posibile am si Rave Party : Mafia Rave Party si am si cea mai buna arma asta datorita unor oameni |
Insomnia Racing Party
CEL MAI IEFTIN !!! NICE BITCHES !!! FOR FREE !!! | WEED 4 | PK 4 | MM 5 | LSD 7 | BOOZE 5 | X 7 | AMPH 13 | |
la ce joburi ai nevoie de ajutor, la ce spargeri nu te poti duce solo ?
|
forex, bank ,value transport,federal reserve,steven seagull
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:57. |
- Copyright 2026 4Tuning