![]() |
Re: 325I new boy!
kezz..imi place masina..e simpluata ar merge o folie pe geamuri .da bine rau ...si niste jante mai marii..;).....bafta...
.masina are blocant ???? |
sal..mersi mari!asa o sa incerc sa o las cat mai simpla,fara prea multe artificii:)..ii pun cat de curand si folie,a avut dar numai pe luneta si am dat`o jos ca m`au executat baietii:)!are blocant..!baftaaa
|
am si eu o intrebare cum de un opel cu motor de 2000 sfi (150cp)ajunge in 250km/ora si un urs de 2500 (170cp) nu ajunge si daca te mai uiti aoplul are la 220km/ora vreo 5000rpm si bmw-ul are mai 5500rpm.
|
banuiesca ca te referi la calibra..pai ce aerodinamica are calibra si ce aerodinamica are E30-ul??
restu cred ca nici nu mai conteaza.. raportul diferentialului, cutiei... nu ma pricep la opel, dar nu cred ca ia 250 REAL cu doar 150 de cai.. |
mda, daca e vb de calibra nici nu mai puneam intrebarea asta, e clar ca fuge mai tare
|
Quote:
|
Quote:
|
nu zic de calibra zic si de vectra.de exemplu e un vectra de vanzare la bazar (nu pe forum) cu motor de 2000 cc 8v(nemodificat) cu cu 220 in bord si acu depasise cu mult 220 si avea doar 5000rpm.
|
10 Attachment(s)
ne`am facut si noi de lucru` astazi si cred ca am reusit cate ceva,cam aiurea cu ploaia si vantul dar ne`am descurcat..thx johnnyxxx & mc mate 4 help!
|
v`ati facut de cap ha ;))
bafta... arata bine :D |
usor usor le facem pe toate..ms!tare fotbalul de ieri :) da`ti bine!!:D bafta
|
;)) suntem rupti ... morti .. :))
sry ca nu am apucat sa vb calumea .. ;) next weekend |
am auzit ca a focut treaba calumea dom doctor =)))
|
da..domn ginecolog ai lucrat fin!:X la a ta cam de vara dar saptamana viitoare nu o iertam!bafta
|
misto masina,ai grija de ea,dar parerea mea este sa-i faci ceva la chederele alea de la geamuri care o imbatranesc mult...ma refer la bagheta de plastic...ori vopsesteo,ori da-i banda neagra ori schimbo...in rest spor la treaba
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:09. |
- Copyright 2026 4Tuning